Így megy tönkre egy ígéretes karrier?

Nagy Dominik lengyel karrierje amilyen jól indult, úgy kezd szépen lassan tönkre menni. A játékos egy jó kezdés után erős, de legalább minden szerénységet nélkülőző lejtmenetbe kezdett.

“Mint megírtuk, Nagy Dominik egy félidőt játszott kezdőként kedden, csapata, a Legia Warszawa 1–0-s hátrányban volt hazai pályán a másodosztályú Drutex-Bytovia Bytów ellen a Lengyel Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, amikor lecserélték.

(…)

Az összecsapás után Romeo Jozak, a varsói együttes vezetőedzője elmondta, miért hozta le Nagy Dominiket a szünetben.

„Nem nagy titok, nem sérülés van a háttérben. Nem voltam megelégedve Nagy hozzáállásával” – idézi a legia.net Jozak szavait.

(…)

A legia.net úgy véli, Nagynak a téli felkészülési időszak lehet az utolsó esélye a javításra – a 22 éves magyarnak nagyon oda kell tennie magát.

Mint ismert, Nagy Dominiket október 18-án, szerdán küldték a tartalékokhoz, Dariusz Mioduski, a Legia elnöke úgy nyilatkozott, „rosszul játszott, nem a futballra koncentrált”, ezért egyetértett Romeo Jozak edző döntésével.

A magyar válogatott szélső három hétig edzett a tartalékoknál, november 9-én térhetett vissza a felnőttcsapathoz.”

 • norbi91

  Tipikus magyar betegség. Egy tehetséges játékos, aki fejben és mentálisan is gyenge.

 • Aladdin

  majd jön a szokásos duma, hogy mindenki az ő ellensége volt (edző, elnök stb. stb) pedig ő megtett mindent. Irány a másodsztály valamelyik harmadrangú országba.

 • csibészke

  Alázat és munka helyett, buli és kola, majd irány a tarcsi, akkor jön a csakazért se edzek rendesen, majd a hazazavarás.
  Ezért tartunk itt, lehet 10000000000 Eurót is belenyomni ameddig nincs olyan ifi képzés ami megtanítja őket profinak lenni.