Huszti vs Orosz “deathmatch”

“Előfordul olyan, hogy egy már jómódú labdarúgó hazatér és tegyük fel, a szeretett klubját választja. Én nem feltételezem azt Huszti Szabolcsról, hogy ne lenne jómódú és azt sem tudom elképzelni, hogy ne a Fradi lenne a szeretett klubja. Gondolom megvan a saját magyarázata arra, hogy az előbb említettek ellenére miért mégis a Videotont választotta.”

Orosz Pál nyilatkozta ezt, némi éllel Huszti Szabolcsról, aki viszont azt állította, hogy a Fradival tárgyalásig el se jutottak..

 • gabesz

  A Magyarázat Orbán Viktor ! Aki nem engedi hogy a Fradi legyen a bajnok, és Kubatov Gábor csicskás főnöke ! Ezek csak csicskák és Viktor jóváhagyása nélkül nem hozhatnak döntéseket ! Tiszta 50 -es évek.

 • önkritikus

  Roppant gusztusos palikától, ahogy más zsebében turkál. Újabb Bravo! 1000x szer is tud újat húzni. Mindig van lejjebb. Miért nem kért ő több pénzt a főnöktől, akarom mondani a szponzoroktól?

 • Buják

  Palkó azt hiszi, hogy térdre borulnak elé a hazatérni vágyó magyar játékosok….
  Idióta

 • Dolse

  van az a közpénz Szabikának is amiért már lehajol.

  • János Bánoczki

   Vagy talán nem ez a Fradi az a csapat ami volt….. A közpénz itt is adott…. a fidesz is ….. mitől kellene másképp dönteni? ez már rég nem a FRADI. csak egy brand…… és ezt lehet látja…..