Holnap magyar derbi!!

Kevesebb, mint 24 órán belül kezdődik a “magyar derbi”, Derby d’Hongrie!!

Most még az m4en a felcsúti stadionban Nagy Zsolt akadémiai növendék góljával vezetnek a hazaiak. (“Becsukta a szemét, és ment, ahova ment”..),

image

Végül Diagne egyenlített..

A Felcsút-Dózsa meccs pazar hangulata kapcsán a holnapi “magyar derbin” jár az eszem már nekem is, meg minden fradistának.

Persze jó látni, ahogy értelmet nyer a magyar futball prófétáinak szava, megtelnek a modern stadionok, vidéken is megindult a falvak apraja-nagyja a sikeres EB kvalifikáció után a hazai mennyei mérkőzésekre. Az akadémisták lövik a gólokat. A mindig jelentős létszámú lila tábor lelkesen szurkol, de kevesek a miniszterelnök áldásos elnöklete alatt remekül játszó és fejlődő Akadémia ellen. Az adventi hangulatot visszaadó úri szurkolás megy Felcsúton a csodálatos fastadionban. Tán még forralt bor és sült gesztenye is van. Mi ez ahhoz képest, ami holnap este nálunk lesz. Pokol. Meg sült gesztenye, forralt borral.

Ferenczváros – Videoton december 2. 18.30, Groupama Aréna

Minden fontos információ nálunk:

A Felcsút fiókcsapatát, a Videotont fogadjuk, nagy meglepetés lenne, ha Kleinheisler játszana, reméljük télen elhozzuk mégis. Jön a tavalyi bajnok, és ez megmozgatta a szurkolókat Fehérváron és a Ferenczvárosban is. Közel telt ház várható. Az RBD és a fehérvári szurkolók több, mint ezren jönnek, ahogy a hazai szektorok is megtelnek várhatóan!! Közel telt ház lesz!! Készüljetek! Most kiütjük a tavalyi bajnokot!

image

A fehérvári szurkolók nem lesznek elkülönítve az Arénánál, a Sas szobornál vegyes szurkolói zóna lesz kialakítva.

Valószínűleg az ultrák már itt bemutatót tartanak a Sasnál (adventi fények by RBD/GM/EEE), természetesen lesz forralt bor, sült gesztenye, sör..

Lesz kitelepített Club-sátor is, itt több meglepetés vendég (Fradi sportolók és legendák) és a sajtó/marketingcsapat áll rendelkezésetekre, ugyanitt tudtok belépni a Baráti Körbe és rendes tagságot igényelni! A stadion másik oldalán a shopnál a gyerekek megtudják nézni szüleikkel a Fradi-jászolt, lesz a színpadon Fittikém, Köböl Anita, Alma-együttes koncert, meg adventi programok! Gyertek időben! Karácsonyi akciók a shopban..

A beléptetőrendszer gyorsasága  (szokás szerint minden kapun szkennerkártyás vagy személyi/diákigazolványis beléptetés) ellenére érdemes időben bejutni, számos program (arcfestés!) lesz bent is, és a vacsoraidőre való tekintettel sör-sült kolbász akció lesz!

Természetesen a kerengőben az egyetemista/főiskolás fiúktól, lányoktól is mindent megtudhattok az új Fradi Sas csomagról (Fradi/Tkom pólós)! Azonnal tudtok csatlakozni!

Élesítsétek a wifit, töltsetek, de ne csak sört: a Fradi Sas csomagban az ingyenes Fradi -Mindig Veled- applikáción keresztül nem maradsz le semmiről a stadionban, ismétlések, élő képek különböző kameraszögből, meccs utáni videók, nyilatkozatok egy helyen!

image

Bent egész stadionos meglepetés (!!) koreográfiával fogadjuk a tavalyi bajnokot, (a koreográfiát a Magyar Telekom szponzorálja), kérjük a szurkolótársakat, hogy kezdés előtt 15 perccel kezdjék el elfoglalni helyeiket, a székeken a magenta mintás laminált lapon megtaláljátok a részleteket, ! (A laminált A4-es lap másik oldalát tartsátok a fejetek felé, amikor megszólal a Fradi-induló! Fittikém mindent mondani fog!)

image

Külön kérte a LUSS/Club, hogy tájékoztassunk Titeket: készen vannak a sokkal által a kerengőben kért szélvédelmi borítások, lesznek a már megszokott “melegítő pontok”,  és pultok, illetve a ugyanitt kerengőben párnákat, pokrócokat tudtok kérni a csajoknak, gyerekeknek! A puhányok maguknak.

Minden adott a holnapi “magyar derbin”, hogy egy győzelemmel csapatunk totális fölénnyel vonuljon a téli szünetre, aztán majd ráérünk azon agyalni, hogyan szerezzük meg Kleinheislert.

(Persze valamiért ez az egész csak majdnem van így, ahogy fentebb leírtuk.)

Hajrá Fradi!

Ferenczváros, 2015.12.01.