Ferencváros vs. Balmazújváros – utószó

Most mondhatnám azt, hogy szinte mindenben igazam lett …de nem. Azért nem mert már az elején kiderült a Balmaz nem fejt ki nagyobb ellenállást. Böde korai gólja rányomta a bélyegét a mérkőzésre, szerencsére úgy, hogy borult HF taktikája. Hiába a motiváció ,  – ha szerencsére – ha játékosaid nagyságrendekkel gyengébbek a Fradiénál. Tegnap ez nagyon meglátszott. Most működött a hazai pálya és a régi reflexek. Habár mára szerencsére Osztyopenkó a múlté, de  szelleme továbbra is itt kísért. A régi Fradi anekdota újra élt. A Balmaz már a városhatáron vesztésre állt.

A kihagyott büntető sem zavarta meg a csapatot. Az előző cikkemben leírt kritikus időpont a 45 – 75 perc között dőlt el véglegesen a mérkőzés. Dani megint megmutatta, hogy jelenleg ő az igazi gólfelelős csatárposzton. Páncél az igazi posztján játszva jó volt, és Varga Roli is visszatért. Igazi elemzést nem érdemes írni mert akkora volt a különbség a két csapat között, hogy nem kapnánk tiszta képet a zöld ködtől. Ebből a mérkőzésből nem derült ki melyik a Ferencváros igazi arca, de most ne is foglalkozzunk ezzel. Örüljünk kicsit a végre kiszakadt gólzsáknak, és én sem keresem a hibákat. Jó volt végre úgy meccset nézni, hogy egy percre nem merült fel bennem, hogy itt más is győzhet a Ferencvároson kívül.

Nem ünneprontásnak szánom de így a végén kérek mindenkit kezelje helyén mindenki ezt a sikert, győzelmet de ne essünk át a ló túl oldalára. Ettől a győzelemtől nem lett Doll jobb edző, és nem lettünk bajnokok csak egy lépést tettünk az ehhez vezető úton Ma ünnepeljünk még aztán koncentráljunk a következő feladatra. A felcsúti Barcelona elleni mérkőzés más lesz. A salgótarjáni Guardiola vár ránk és csapatának szépszámú szurkolótábora. Ellenük lehet, hogy több kell, és jó lenne a válogatott szünetre úgy menni, hogy a tabella elején vagyunk. Március végén pedig tudatosítani kell mindenkivel,  Budapest  Zöld – Fehér!