Ferencváros vs. Balmazújváros érdekességek és előzetes

Néhány érdekességet ollóztunk a meccsmester.hu oldalról.

A Fradi aktív sorozatai:

A Balmazújváros aktív sorozatai:

Érdekesség még , hogy a Balmazújváros 2 győzelem és 4 döntetlennel egy önmagához képes jó sorozatban van, ez természetesen azt vetíti elő, hogy nem ők fognak dominálni a mérkőzésen de Horváth Feri biztos kitalál megint valamit.

Mit várok a meccstől? Kötelező győzelem, szokták mondani a legnehezebb meccsekre. A szívem azt mondja, hogy egy domináns Ferencváros fog pályára lépni aki az első perctől a kapujához szögezi a vendéget és több gólos győzelmet arat, közönségszórakoztató játékkal. Az eszem viszont azt mondja, hogy egy taktikus mérkőzés várható. Horváth Feri megint meg akarja majd tréfálni a nagynevű ellenfelet. Motivált játékosok alkotják csapatát akik megint életük meccsére készülnek. Mint olvashattuk van olyan játékosa aki külön Doll –  nak is bizonyítani akar , hogy hibázott amikor nem tartott rá igényt.

Véleményem szerint HF készült a Ferencvárosból és tudja mi az ami nem fekszik Thomas Doll Fradijának. Váltogatni fogja a letámadást a teljes visszahúzódó területvédekezéssel. A mérkőzés döntő szakasza szerintem a 45 és 75 perc környékén fog eljönni. Amennyiben a kijelölt periódus végére előnnyel érkezik a Fradi akkor a mérkőzés eldőlt. Amennyiben azonban döntetlen vagy Balmaz vezetés lesz – remélem nem – akkor meleg lesz a vége.

HF soha nem vallaná be de szerintem a Balmazújváros inkább a vereséget kerülné el,  a kétséges győzelmet és az ezzel járó támadófutballt fel fogja áldozni a döntetlenért főleg a 2. félidőben. Az első 30 percben az lesz a döntő rúg e gólt a vendég csapat, mert abban szinte biztos vagyok,hogy az első 20 – 30 percben támadólag fognak fellépni.

Thomas Dolltól azt várom, hogy csapatánál az előző mérkőzésen tapasztalt statikusságot felváltja a mozgékony  kezdeményező futball. Bizonyítja , hogy a múlt hét csak kisiklás volt. Olyan játékot várok mint a Diósgyőrnek lőtt múlt heti gól. Remélem azt is, hogy a spori partner lesz a folyamatos játékban és olyan felfogásban vezeti a mérkőzést ami a támadófutballt részesíti előnyben, a játéktördeléssel szemben. A Ferencvárosnak kerülnie kell a ellenfél által kierőszakolt pontrúgásokat a kapuja előterében , mert az előző mérkőzéseken látható volt, hogy még mindig van olyan aki nem találja meg a helyét, és Dibusz sem teljesít fényesen ilyenkor….pl .Brkovics fejese, Otigba rossz helyezkedése.

Kívánom Thomas Dollnak, hogy találja meg végre a játékunkat, hogy minden visszakerüljön végre a helyére. Mi  a tabella elején és a Balmazújváros maradjon a szimpatikus vesztes.

borítókép: csakfoci.hu

Hajrá Fradi!