És a végén megint Böde játszik?

Az elmúlt években csatárfronton többször nekifutottak az illetékesek, hogy Böde Dani mellé – inkább helyette, hiszen a Doll-féle játékrendszer inkább az egycsatáros játékot preferálja – igazoljanak valakit. Nehéz lenne megszámolni a próbálkozásokat, maradjunk annyiban, hogy korlátozottan sikerült. Böde Dani mindig visszaszerezte-megtartotta a helyét.

Georgijevics téli érkezése a legfrissebb próbálkozás, a sérült Priskinnek valószínűsíthetően lefőtt a kávé, Lovrencsics Balázs se fog sok vizet zavarni szerintünk. (A fiatalokat hagyhatjuk is, egytől-egyig Soroksárra kerültek reménységeink, Kundrák már edzőmeccsen mutatott is valamit..)

A rangadó idézi Doll szavait:

“Megírtuk: a Ferencvárosi TC idei első igazolása a szerb élvonalbeli Vozdovac csapatától érkező Dejan Georgijevics volt. A támadó a 2017–2018-as idény első felében kiváló formát mutatva tizenhat meccsen kilencszer volt eredményes. Az eddigi ferencvárosi időszakával igencsak elégedett a vezetőedző, Thomas Doll.

– Látszik, hogy egy nagyon dinamikus és erőteljes támadó. Most meg kell tanulni a a Ferencváros játékát, hogy hogyan kell mozognia és futnia bizonyos helyzetekben. Ez még a jövő hét feladata. Most az a legfontosabb, hogy minél több lehetőséget kapjon a bizonyításra – mondta róla a német szakember a Fradi TV-nek.”

Mit gondoltok? Marad Böde a kezdő, vagy kiszorul a csapatból?