Első helyen várjuk a tavaszt

Miután Szombathelyen kikapott a Videoton (Gólszerző Mészáros a 93.-percben. Játékvezető Kassai, 1-1 megítélt, de kimaradt büntető mindkét oldalnak.) nekünk csak annyi volt a feladat, hogy a Vasast megverjük. Ezt az akadályt gyakorlatilag a mérkőzés második percében Lovrencsics Balázs fejesgóljával meg is ugrottuk. Utána már csak 88 percig várni kellett rá, hogy Gorriarán bebiztosítsa a végeredményt és hivatalossá tegye a győzelmünk és ezzel együtt a Vasas kudarcát. Reméljük a legjobbakat pl., hogy a piros-kékek jövőre majd a másodosztályban avatják a köz pénzéből épülő új stadionjukat!
Az első félidő nem volt jó a játék, de a másodikban se’. Meg maga a stadion sem volt valami épületes látvány ami üres volt és lehangoló. Amíg a sarokba elpakolt vendégszektorban nyomorgott a Fraditábor addig a TV kamerákkal szembeni, teljesen néptelen lelátó nyomasztotta az általános közérzetet annyira, hogy a néhány tucat fős Vasas tábor is alig tudott már rontani rajta. Mindenféleképpen érdemes lenne az MLSZ döntéshozóinak elgondolkodnia, hogyan tehetné még kevésbé vonzóvá az NB1-et, mert bár egyre kevesebben de még mindig kijárnak nézők.

 • AliPista

  2 gyenge csapat találkozóján a kevésbé gyengébb győzött.
  Kérem a magyar bohócliga státuszát amatőrré változtatni, s a luftballisták fizetését ehhez igazítani

 • Sztaking

  Nem akarnak focizni,nem is értem..a győzelem szép ok,de az első félidő második fele és a második eleje nem is érthető.

 • Schenkhyalfonz

  Mindig ezek a negatív hullámok, volt két gólunk és még szinte sorolhatnám a pozitívumokat …

 • csibészke

  Játékosaink tisztességesen beleszartak ebbe a meccsbe. Tisztelet a kivételnek.
  Ritka szar volt.

 • Zöldfülű

  Doll sokáig meg fog élni a Vidi elleni teljesítményből. Az biztos volt, hogy a Vasas ellen nem fogunk sziporkázni, mert a csapat jóllakott és Tamásunk mint tudjuk, nem egy nagy motivátor…