Elidegenedés

Bizony. Gábor, mind közül ezzel okozzátok a legnagyobb kárt a Clubnak, lassan érdektelenné válik a Ferencváros, már rég egy üllői úti dózsa lett a slepped miatt, a röfögő talpnyalók miatt. És elnök úr, ahogy a csökönyös korlátoltságoddal menetelünk bele az időbe, lassan már érzelmeket sem tud kiváltani, és nem, nem tudtatok évek alatt senkit sem lecserélni a lelátón. Csak megosztani, szembeállítani, leépíteni sikerült a lelátói életet.

Wukovics – Páncsics Dia blogját olvastuk, teljes ITT:

“Felmerül a kérdés, mikor térnek vissza a szurkolók? Hiszen hiányoznak a lelátóról. Sokak számára a szkenner a fekete ló! Miután nekünk szinte kötelező volt, ezért a tenyerünket adtuk a gépnek, a biometrikus rendszer tárolta az adatainkat. Egy időre vagy örökre, teljesen mindegy. Sorselemzést nem kértem, ahhoz is jobban értek, mint ők. A 2018-as választások előtt a jelenlegi elnök nemigen fog engedményt tenni. Az erejét demonstrálja, hogy a kemény fiúk nyomásának ellenére is tartja magát! Hogy ezzel hány szavazót veszít a párt? Rengeteget!

A szurkolói csoportok egyfelől egységben állnak, másfelől hadban. Amíg nincs konszenzus, értelmes és felkészült tárgyalópartnerek, a rutinos hatalom megeszi a delegáltak nagyrészét! Úgy csinálnak, mintha egyezkednének, közben csak gesztust gyakorolnak. Az egyik csoport, bár erős, mégsem tudna elég embert mozgatni. A másik sem gyenge, viszont abban az üzlet még fontosabb, mint a bemeneteli szándék. A harmadik, negyedik és ötödik valahol kiszolgáltatott az előző kettőnek!

2018-ban Kubatov engedni fog, mert a bajnokság elúszni látszik, kell az új inspiráció a csapatnak és neki is, hiszen úgy imádja a pozícióját, mint medve a mézet! Görcsösen figyel, hogy mindent dokumentáljanak, ami az uralma idején történik. Nem mondom, hogy a Gru olyan, mint anno az óriás szobor a Felvonulási téren, de azért ügyesen asszociálok…
Még mindig nem járunk Fradi meccsre. Ez nem büszkeség kérdése, egyszerűen érdektelenné vált. A szabályok, a kirekesztés, amit valójában ők csinálnak, a bántó semmibevétele a szurkolóknak és a legendák többségének, a Ferencváros és a drukkerek végleges elidegenedéséhez is vezethetnek!”