Edző posztra is igazolunk?

Thomas Doll jóideje képtelen kezelni a helyzetet, amikor a legtürelmesebb szurkolók is türelmetlenek vele szembe, ő még akkor is türelmet kér, épülő csapatról, augusztus végi igazolásokról hadovál. A meccs utáni nyilatkozata:

“Bocsánatot kell kérnem a nézőktől, egyenként nem tudok, de ez ma nem labdarúgás volt. Az ilyen szintű focit nem folytathatjuk, ez nem Fradi-szint. Gera Zoli nyugalma hiányzik az épülő csapatból. Sok a sérült játékos, védekező középpályásunk nem maradt, Leónak és a beinjekciózott Nandónak kellett játszania. De nem tudom erre fogni, azok akik játszottak, többre képesek. Megszereztük a semmiből a vezetést, a Paksnak egy helyzete volt, abból egyenlítettek – ez illik a meccseinkbe. Nagyon görcsösek voltunk, szép stadion, jó pálya, megértem, hogy ennél jobb meccset vártak a szurkolóink. Megértem a mérgüket, de a helyén kell kezelni, pár hete még éltettek. Ha nem megy a foci, akkor az edzőt veszik elő, de a csapat teljesítményében a gyengén focizó játékosok is benne vannak. Hétről-hétre minden edzésen megpróbáljuk felkészíteni őket, nem hiszem, hogy rosszabb edző lettem. Nekünk a stábbal kezelni kell ezt a helyzetet, nem bűnöst kell keresni, hanem a gondokat megoldani. Augusztus 31-ig még erősítenünk is kell több posztra.”

A gondot te magad jelented Thomas.

 • Bence Szabó

  “Pár hete még éltettek”. Ki az az agyhalott aki pár hete a kupa kiesés után éltette ezt az idiótát? Remélem eltakarodik. Helyette jöhetne például Szabics vagy László Csaba. De ha valami csoda folytán eltűnne dolly, akkor is valami szar külföldi jönne(bognár gyuriék szintjén lévők).

  • Szab95

   Szabics beválhatna, de már temethetjük is a magyar edző gondolatát. Ha véletlenül elküldenék Herr Hajszesz-alkeszt akkor is külföldit kell hozni, mert csak ők tudnak 5 meccsből 4 döntetlent kihozni egy ilyen keretből! (Tisztelet a kivételnek… Sousa, Rossi, Carillo, Nikolic). Rossit már a DAC-ba igazolása előtt el kellett volna szipkázni, ő tökéletes választás lett volna a megalkuvást nem tűrő, nyíltsisakos támadójátékával. Csaba nem tudom mennyire illene ehhez a kerethez, itt nincs sok lábtörő, egy próbát azonban lehet megérne valami külföldi agyas helyett.

   • Bence Szabó

    Rossi jó lett volna, de természetesen nem kellett mert jó dolly is. A következő meccsek után szerintem nem kérdés hogy közelebb leszünk a kieső zónához mint a dobogóhoz dollyval. Remélem egy új edző összetudja rakni majd a csapatot. Nevek alapján a keret nem tűnik rossznak. Egy normális edző lehet hogy ki tudná hozni a maximumot.

 • Jenő Vitéz Nagybányai

  Kilátástalan szkenner klub lett…

 • Szab95

  Ezt a teljesítményt még Kaszinós Gyurival is le tudnák tenni a fiúk az asztalra. Plusz akkor legalább játszana a fia irányítóként, nem ennek az állandóan egy másnapos, lecsúszott DJ hatását keltő portugál suttyónak a vergődését kéne nézni.
  Az megvan amúgy, hogy Doll egykori irányítóként nem rak be a csapatba irányítót (Rui Pedrót még messziről sem nevezném annak…)? Talán az sincs a keretben? Vagy sérült az összes? A Loki ellen az utolsó fél órát jobbszélső és irányító nélkül játszotta le a csapat, volt viszont két csatár, tök feleslegesen hiszen ők senkitől nem kaptak labdát. Majd ma ez az edzőzseni újra nagyot húzott és beküldött Dani mellé még két csatárt, így volt 3 támadó+ Moutari illetve 3 védekező középpályás… ügyes! Taps-taps! Kitől várta hajszesz-alkesz, hogy kiszolgálja a robosztus csatárainkat irányító nélkül? Eközben Bognár már kitudja hanyadik meccset üli ki a padon.. akkor ő minek van? Ennél az agyhalott előreívelgetésnél és a kicsit sem átlásztó 1500-szor Moutari indítgatásnál azért ő is többet tudna…
  Egy szó mint száz! Doll, lebőgtél minden téren, lazán ütött ki minket a bosnyák pásztorhad, a kecskebaszók… stb. Mi kell még, hogy kivágjanak? Sőt, mivel az lehet soha nem történne meg légy férfi és mondj le a nagy fizuról aztán húzz vissza a hamburgi halpiacra kibicelni a német nyuggerekkel a bundásligáról!
  Nem fogsz hiányozni!

 • DecensFilozófiadocens

  Nézzetek a tabellára: Az utolsó ÖT csapatból egyet SEM tudott a Fradi megverni, ezek közül néggyel döntetlenezett! Szóval TIZENKÉT pont helyett NÉGY.

  De most már el fogják küldeni az NDK-s samponreklámot. Az a szolis marketingbohóc nyilatkozta nagyrég, hogy biztos helye van Dollnak, akármi is történik. Amennyire igazak a kijelentései, ez nagyjából azt jelenti, hogy nem sok van már hátra neki.

 • Faby

  Eddig a gyengébb csapatok ellen játszottunk, így értük el ezt az eredményt.

  Legközelebb a haladás és utána jönnek a tabella elejéről… szép lesz.

  https://uploads.disquscdn.com/images/5d789b9a32ed1eaddc98e10647518b4fc89ab6390332f8932eb9355d8185de63.jpg

  • csibészke

   Haladástól simán kikapunk az biztos.

 • gabesz

  Ez 1 józan ember arca ? KUBATOV ILYEN ZÜLLÖTT EMBEREKET ALKALMAZ !
  https://uploads.disquscdn.com/images/d98cd79a420f36314a32494d8839f93fe7fbcb151254f7a9a80aa76e46d3ffe0.png

 • csibészke

  Doll nem lesz még elküldve, erre nagy összegben mernék fogadni.

  • Scenkhyalfi

   Úriember nem fogad a tutira.

  • kampman

   Nagyobb összegben, mint amennyi Dollnak járna, ha kirúgnák? 🙂

 • Josephdemaistreee

  Bármilyen nevetségesen hangzik,de dollt a tábor tudná kihúzni a szarból. Ha mi bemegyünk olyan impulzust kaphat a csapat,amivel újra jó játékot produkálhatnának.
  Annyiból peche van a németnek,hogy ő már nem fogja megélni a szeptembert.

 • csibészke