De mit fogsz csinálni Peti?

A mai napon nagy dirrel-dúrral számolt be a hírről a sportsajtó: Lipcsei hosszabbított. Igen ám, de a csapata megszűnt, az illetékes agytrösztök azt pedig szerényen elsumákolták, hogy mégis mi a radai rossebet fog Peti csinálni a meghosszabbított szerződésével, azonkívül, amit egy darab papírral amúgy lehet csinálni.

Vajon miért ez a sumákolás? Hogyan lehet valakivel úgy hosszabbítani egy munkavégzésre vonatkozó szerződést, hogy az elvégzendő munkáról egy büdös szó sem esik? Vagy ez az egész csak egy színjáték volt a pórnépnek, és pár nap múlva bejelentik a Soroksárral karöltve, hogy akkor Peti odamegy?

Vagy az lesz, hogy Thomas ahogy megint leégeti a Fradit valami balkáni csapat ellen, mehet is Kolumbiába kokalevelet gyűjtögetni, reméljük Pali haverjával együtt, Petinek meg lesz helye egyből.

Persze, ébredjünk fel, ugye?

  • Handras

    Véleményem szerint szerződést kötöttek vele de a Soroksár edzője lesz.Kölcsön szerűen fog ott dolgozni a fiók csapatnál.Ez az én véleményem.

  • Zoltán Horváth

    Én kinevezném az első csapat élére! Ha a középpálya nem 140 év akkor már ért hozzá! Mert ez a zsíros hajú, kokainos német pöcs NEM !