De hogy látják a másik oldalon?

Azért, hogy megtudjuk mit gondol a másik oldal bementünk a kedvenc virtuális kocsmánkba az Index Fórumra. Az egyik ismert oldallelátós (tényleg az de ott a drukkerkocsmában ez nem számít) Vidi szurkoló ezt írja:

A Sporttárs Creative Commons License     109992

Látom, elég szelektív volt a fradisták figyelme az alja szabálytalanságok tekintetében, no de mindegy. Botka, Leo nyilván azért maradhatott a pályán, mert ha ők csúsznak hátulról páros lábbal emberre, az dicséretes küzdés, Pátkjai, Varga és a szerbek ellenben parasztok.

 

Bunkó veszélyeztetés tekintetében egyik csapat sem vethetett semmit a másik szemére. Foci sokkal kevesebb volt, a második félidőben rossz volt nézni, hogy egy, a szokottnál csak kicsit erősebb (és még mindig messze nem európai…) iram mellett a két magyar élcsapat játékosainak komoly gondot okoz egymáshoz passzolni. Az egész meccsen volt hét (…) kapuralövés.

 

Henty szörnyű, amikor idekerült, erőnléti lemaradással is helyből legyorsult akárkit a mezőnyben, mostanra meghízott és lelassult. Micsoda edzésmunkát végezhet…

Mellesleg Dollt még a fradisták is ekézni szokták, de nekem nem úgy tűnt ma, hogy a két edző közül a miénk készült volna fel jobban vagy valami eredetivel. Egyáltalán, semmi játékunk nincs akkor, ha nem úgy alakul a meccs, ahogy szeretnénk/megszoktuk. Semmi. Bemegy a pályára a két támadó csere, aztán meglátjuk. Ez Bergnél sem volt sokkal rosszabb.

 

Hát így!  🙂

Az Ultra szekciójukról annyit, hogy Fradisták mellett azon a bizonyos fehérvári meccsen kiálló RBD rendben megünnepelte 25 éves fennállását.

forrás:RBD.ultras.hu