De hogy látják a másik oldalon?

Azért, hogy megtudjuk mit gondol a másik oldal bementünk a kedvenc virtuális kocsmánkba az Index Fórumra. Az egyik ismert oldallelátós (tényleg az de ott a drukkerkocsmában ez nem számít) Vidi szurkoló ezt írja:

A Sporttárs Creative Commons License     109992

Látom, elég szelektív volt a fradisták figyelme az alja szabálytalanságok tekintetében, no de mindegy. Botka, Leo nyilván azért maradhatott a pályán, mert ha ők csúsznak hátulról páros lábbal emberre, az dicséretes küzdés, Pátkjai, Varga és a szerbek ellenben parasztok.

 

Bunkó veszélyeztetés tekintetében egyik csapat sem vethetett semmit a másik szemére. Foci sokkal kevesebb volt, a második félidőben rossz volt nézni, hogy egy, a szokottnál csak kicsit erősebb (és még mindig messze nem európai…) iram mellett a két magyar élcsapat játékosainak komoly gondot okoz egymáshoz passzolni. Az egész meccsen volt hét (…) kapuralövés.

 

Henty szörnyű, amikor idekerült, erőnléti lemaradással is helyből legyorsult akárkit a mezőnyben, mostanra meghízott és lelassult. Micsoda edzésmunkát végezhet…

Mellesleg Dollt még a fradisták is ekézni szokták, de nekem nem úgy tűnt ma, hogy a két edző közül a miénk készült volna fel jobban vagy valami eredetivel. Egyáltalán, semmi játékunk nincs akkor, ha nem úgy alakul a meccs, ahogy szeretnénk/megszoktuk. Semmi. Bemegy a pályára a két támadó csere, aztán meglátjuk. Ez Bergnél sem volt sokkal rosszabb.

 

Hát így!  🙂

Az Ultra szekciójukról annyit, hogy Fradisták mellett azon a bizonyos fehérvári meccsen kiálló RBD rendben megünnepelte 25 éves fennállását.

forrás:RBD.ultras.hu

 • Schenkhyalfonz

  Libnyafi oldali vélemény, ugyan érdekes, némiképpen jogos is felvetéseiben, de a megjelenési hely miatt lexarandó.

  • Semmiházi2

   Az feltünt, hogy a dk egy fórum? Egy felület kommentelőknek. Nem az újság véleményére reflektálnak a hozzászólók, hanem csak egy virtuális beszélgetés zajlik.

   • Schenkhyalfonz

    Igen, de (számomra) nem csak a tartalom a lényeg, hanem a megjelenés helye is némi jelentéssel bír (főleg, ha az a hely nem az itteniek jelentékeny részének természetes közege).

    • Dolse

     de az:)

     • Schenkhyalfonz

      Kinek a pap, kinek a paplan. (A Gindex az meg az, ami.)

     • Dolse

      inkább mint az nso. legnagyobb magyar fórum az indexen van. megkerülhetetlen volt az utóbbi 15 évben ha eszmét akartál cserélni sport témában nem full hülyékkel is.

     • Schenkhyalfonz

      A tartalom lehet esetenként bármily jó, a Gindex attól még összességében libnyafi szemét.

     • aszfaltbetyar

      Érvek hosszú sorát tudnám felhozni az Index Fórum-Hajrá Fradi topicja mellett, ahol, ha szükség volt rá az FTC-ért való kiállás nem csak szavakban nyilvánult meg, de erkölcsileg és anyagilag is kifejezhető példák sokaságában. Szerintem elég ha csak a PE-t említem meg.
      Nem bántásként mondom, de amiket ide írtál azok csak üres és sajnos hamis közhelyek.

     • Schenkhyalfonz

      Csak a sértődés hiánya miatt.
      Amúgy a Gindex attól még egy libnyafi portál.

 • syrius83

  vidinek egy elismerés jár: tetszetős volt a koreójuk.

 • Dolse

  Kivételesen nem mond hülyeséget a somos. Simán maradhatott volna náluk Berg

  • aszfaltbetyar

   Direkt nem írtuk le a nevét! 😀