(csr) meg az ő ballába

(csr) meg az ő ballába ma reggel, szokás szerint csak erős idegzetűeknek, várjuk véleményeteket kommentben:

Néhány gondolat

Ma reggel -sem- úgy keltem fel, hogy szegény jóhiszemű, lelkét kidolgozó vezetőséget kicsikét piszkálgatom, de nincs mese, előre szólok, hogy nem leszek jó fej. Most se. (nem mintha azt gondolnám, hogy különösebben sikerül meghatni bárkit is a felelős érintettek közül..)

Felvezetőnek:
Tegnap valamelyik fősodratú online médiában nekem is kezembe akadt a Lauth nyilatkozat, az, amit a Bildnek (bild.de) adott a minap, itt is megjelent. Ilyenkor mindig -hiába no, szerintem ez nem velem született rendellenesség, hanem a magyar viszonyok között kifejlődött pavlovi reflex..- felkutatom az eredetit, hogy hátha van valami elsumákolt kérdés és arra adott válasz, ami némi reményt ad atekintetben, hogy legalább külföldön lehet beszélni erről az egész -szurkoló-vezető- abszurd helyzetről. Megnéztem, nyilván eszükbe se jutott megkérdezni, nesze neked konteo.. (Az olvasó felteheti a kérdést magának: mégis mi a f$Đđt vártam? valszeg fogalmuk sincs ott dajcslandban, meg Lauthnak se mondták, hogy itt szokott ám paksi dobokat elnyomó hangulat is lenni..)

Azért továbbra is árgus szemekkel nézem, melyik bátor kérdez, beszél erről, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet beszélni arról, hogy hiányzik-e a Tábor, se játékosnak, se újságnak, mer ugye itthon egészen biztosan tiltva van.. (je suis charlie..),

Mindeközben elnézegethetem a bájos videókat -nagy kedvencünk a biciklizős-, képeket a játékosokról, az autóikról -gyakrabban kellene mosatni..smile hangulatjel -, elolvasom a részletes beszámolót a fokozott közérdeklődésre számot tartó egészségügyi kontroll mibenlétéről -félreértés ne essék: e sorok írója is igen nagyra tartja azt a szakmai munkát, amit az orvosi stáb dr. Pánics vezetésével az elmúlt években elvégzett, és riszpekt jár azért a háttérért is, ami ezt a munkát lehetővé teszi..-, ezenkívül fogadok az újvári hokigyőzelemre a felvidéki tippmixen, ésatöbbi, ésatöbbi, de nekem valami hiányzik. Valami nagyon hiányzik.

Mégpedig az a fránya őszinte és nyílt kommunikáció.

De tényleg kinek jó ez az agitprop?

A szurkoló -különösen a ferenczvárosi, de lehet a többi is, bár az különösebben nem érdekel- kombinál. Az információ meg csak szivárog, mer az már csak ilyen. Persze lesem, olvasom, figyelem a híreket, gonosz módon mindenfélét, írok ezt azt, sajnos én nem jártam ki a kiskegyedképzőt, így egészen biztosan nem az én pályám a forgatás előtti keményítés, meg persze az egyoldalú ideologizált sumákolás sem, fizetést se ajánlottak még a nyelvcsapásaimért,meg azt se mondták, hogy reklámozzak ezt azt, és telefonhívást sem kaptam. Többször leírták itt is, ezekre a hithű, meggyőződésből, jól megfontolt szándékból elkövetett aljasságokra számolatlan orgánum biztosít -pénzért, kiemelt bánásmódért, hátszélért- terepet. Lelkük rajta. Jön még kutyára dér vagy úthenger, teherautó, ahogy tetszik.

Szóval valaki mondja már meg kinek is jó ez?

Nekem rosszkedvem van, nem is kicsit, pedig ebben az unalmas ubiszezonban, meg amúgy is, páran biztos örülnének, ha én is, meg a kis pajtások is átmennénk közönyösbe, pofád lapos puttanaba. Felvehetnénk a leszarom állapotot, van mindenkinek épp elég gondja, baja, nyűgje, ugyebár..

Tetszik, nem tetszik, sikerült igen mélyre ásni magát a kedves vezetőségnek, mivel is?
1. Ezzel az állandó propagandaszagú és úthenger jellegű kommunikációval, amikor úgy adunk, ha adunk interjút, hogy előre lezsírozzuk, hogy a kényelmetlen kérdésekre ne érkezzen még egy keresztkérdés, amivel kibukna a kaki..
2. Ezzel a hülye “magyar találmány” tapimasinával, ami egyértelműen csak a nagy bizniszről szól, semmi másról, a kapcsolódó hülye magyarázatokkal..
3. A köpködő, bútorszállító orkokkal -a kis fiatal szakállas, kopaszodó jobbkéz csak hab volt a tortán-..
ésatöbbi

Egyszerűbben fogalmazva: A hülyének nézéssel nagyon tele van a tököm, de tényleg nagyon…

Mostanra felfoghatatlan, hogy minek kellene ahhoz történnie, vagy milyen kommunikációs tanácsadót kellene alkalmazni, hogy valakinek a Clubházban feltűnjön a taknyos tél, hogy ez így nem ok: A néhány tucat szemétládán kívül elveszítünk, elvesztettünk több ezer másikat is, akkor is, ha tavasszal az összes meccset 10 góllal megnyerjük!! Ez kinek a felelőssége?

Jobb híján, megint költői kérdések:
Miért nem lehet egyszer csak kiállni egy SZURKOLÓI ANKÉTRA, és azt mondani, hogy:
“ja, gyerekek 1-2 dolgot elbasztunk, azt hittük, hogy, de nem. Nyugodjatok meg, végül is kitettük a Szekerest, mert egy pöcs (?) volt, a tapimasina marad, de nem -csak- azért, hogy 15-20 bestiát kint tartsunk, hanem mert ha bejön a biznisz, abból a Fradi, mint referencia terep is profitál, meg igen próbálunk kikukázni néhány jó játékost, mert igazából nincs rá több pénzünk és ezekre futja…”

Meg válaszolni néhány kérdésre, ami nem a talpnyalóktól jön onanizált organizált módon.

De nem. Továbbra is marad minden a régi, megy a kussolás meg a PR, pedig mállik a vakolat, esik a népszerűség b+!. Tartok tőle, hogy még pár évig trappolunk befele ebbe a zsákutcába.

Nekünk azért addig is van dolgunk bőven.

(csr)