(csr) meg a Pokol

Hol a Pokol?

Álmodtam egy világot magamnak. Na nem a Pokolban, hanem egészen máshol. A Groupama Arénában.

Abban a legmodernebb stadionban, melyet a Szentély helyén építettek nekünk Isten kegyelméből, és amit a világ legkorszerűbb és leghatékonyabb beléptetési rendszerével szereltek fel. Na pont oda, abba bele. Álmodozni persze könnyű, de a valóság kijózanító pofonjaira még nem találtak megfelelő orvosságot, még ha az oroszhegyi szilva (jófajta székelyföldi szilvapárlat Oroszhegyről.. a szerk.) elég megfelelőnek is tűnik a helyzet kezelésére.

Szóval miközben ezeket a pofonokat számolgatjuk (meg az egy főre jutó szekus létszámot) egyesek azt hiszik, hogy majd elbizonytalanodunk. Hát, nem. A kis barátaim önszorgalomból, lelkesedésből, az összekuporgatott pénzecskéből és észből csináltak egy honlapot. Megígérték, ha jól viselkedem két oroszhegyi között még mindig írogathatok ide is. Megtisztelnek vele, ezúton is köszönöm.

A magam öröme azért igencsak keveset számít, mert ez a honlap egy kis lépés az emberiségnek, de elég nagy a C-közép közösségnek.

Merthogy lehetőség van benne, lehetőség, hogy elolvassátok, elmondjátok, megírjátok, megtudjátok, részt vegyetek és így tovább. Van már “olyan” honlap, meg még “olyanabb”, meg van nagyon független is.

Most lesz egy nagyon függő. Tőletek függő. Fradi függő. Egy olyan honlap, ami arról szeretne beszélni, amiről ti beszéltek, hogy végül arról beszéljünk, ami összeköt. Nélkületek nem fog menni, úgyhogy segítsetek. Aztán, ha elég sokan segítenek, tesznek, cselekednek, építenek akkora valóra válik egy álom.

Egyszer csak Pokol lesz ebben az új Arénában, és ha sokszor Pokol lesz, akkor előbb-utóbb végre lesz új Szentélyünk. Na ezt álmodtam. Azt, hogy lesz Erkölcs, Erő, Egyetértés.

Addig is minden eltelt nappal eggyel kevesebbet kell aludni. Ez az egy biztos.

(csr)