(csr) meg a Pokol

Hol a Pokol?

Álmodtam egy világot magamnak. Na nem a Pokolban, hanem egészen máshol. A Groupama Arénában.

Abban a legmodernebb stadionban, melyet a Szentély helyén építettek nekünk Isten kegyelméből, és amit a világ legkorszerűbb és leghatékonyabb beléptetési rendszerével szereltek fel. Na pont oda, abba bele. Álmodozni persze könnyű, de a valóság kijózanító pofonjaira még nem találtak megfelelő orvosságot, még ha az oroszhegyi szilva (jófajta székelyföldi szilvapárlat Oroszhegyről.. a szerk.) elég megfelelőnek is tűnik a helyzet kezelésére.

Szóval miközben ezeket a pofonokat számolgatjuk (meg az egy főre jutó szekus létszámot) egyesek azt hiszik, hogy majd elbizonytalanodunk. Hát, nem. A kis barátaim önszorgalomból, lelkesedésből, az összekuporgatott pénzecskéből és észből csináltak egy honlapot. Megígérték, ha jól viselkedem két oroszhegyi között még mindig írogathatok ide is. Megtisztelnek vele, ezúton is köszönöm.

A magam öröme azért igencsak keveset számít, mert ez a honlap egy kis lépés az emberiségnek, de elég nagy a C-közép közösségnek.

Merthogy lehetőség van benne, lehetőség, hogy elolvassátok, elmondjátok, megírjátok, megtudjátok, részt vegyetek és így tovább. Van már “olyan” honlap, meg még “olyanabb”, meg van nagyon független is.

Most lesz egy nagyon függő. Tőletek függő. Fradi függő. Egy olyan honlap, ami arról szeretne beszélni, amiről ti beszéltek, hogy végül arról beszéljünk, ami összeköt. Nélkületek nem fog menni, úgyhogy segítsetek. Aztán, ha elég sokan segítenek, tesznek, cselekednek, építenek akkora valóra válik egy álom.

Egyszer csak Pokol lesz ebben az új Arénában, és ha sokszor Pokol lesz, akkor előbb-utóbb végre lesz új Szentélyünk. Na ezt álmodtam. Azt, hogy lesz Erkölcs, Erő, Egyetértés.

Addig is minden eltelt nappal eggyel kevesebbet kell aludni. Ez az egy biztos.

(csr)

 

 • Horváth Peti

  Volt már elég pokol, hogy ne legyen több pokol:
  2003.05.30.
  2009.10.31.
  2013.09.22.

  De említhetem a mostani szurkolói bokszgálán történt verekedést is.

  • Zarathustra

   itt a jó értelemben vett “pokolról” van szó. senki nem akar erőszakot.

  • sztaking

   Volt sok ustavka is, kit zavar ,ha kívül van a stadin.

  • alehandro2

   6 meg 4 évente egy “pokol” ezért sok sok klub elnök elégedetten csettintene ..:)

 • Komló

  Bízom benne, hogy a csoport tagok is aktívak lesznek ezen az oldalon. Tudjuk meg egymásról milyen szenvedésen megyünk keresztül ebben a borzalmas időszakban, olgvassa mindenki, hogy az igazságot nem lehet elhallgattatni és legyőzni.

  • Horváth Peti

   Ha a C-közép úgy létezne, hogy a 2000-es évek eleje óta, akkor tök jó lenne, de így nem sok értelme van.

   • Komló

    Számomra nagyon szimpatikus az írásuk és hozzáállásuk a Fradi szeretete iránt, és a szurkolókért tett megmozdulásuk miatt. Hajrá C-közép!

   • greenperegrine

    Nem tudom a 2000es évek eleje felé milyenek voltak, de nekem a kultúrált tiltakozásuk és vélemény kinyilvánításuk szimpatikus.

   • sztaking

    alig indult,Te már megjelentél osztani az észt!

   • dolceFradi

    a nevednek se, mert Peti más véleményen van, mint te

 • greenperegrine

  Örülök neki, hogy végre lesz egy normális szurkolói oldal. Minden tisztelem a C Középnek azon erőfeszítéseikért, amiket azért tettek, hogy a szurkolók és a vezetőség között béke legyen.
  Engem le blokkoltak a pártközeli szurkolói oldalról, mert véleményeztem a cenzúrát teljesen normális hangnemben.
  Mindenki a klub részéről úgy állítja be az egészet, mintha minden rendben lenne, de belülről meg rohad az egész. A csapat szerintem jó lesz tavasszal, de ameddig nincs bent mindenki a stadionban, addig egy félkarú óriás lesz csak.
  Szerintem a volt játékosokat is magunk mögé kéne állítani, akkor lehetne esély felsürgetni a dolgokat. Ezt a szkenner dolgot is jó lenne ha valaki tudatná a sajtóval, hogy nem az a fő gond amiért nem járunk ki, hanem a szeku és a buszoztatás és még sorolhatnám.

  Jó lenne már egy teltházas meccsre kimenni, mert hallotttam hogy nagyon jó a stadion akusztikája. Zengjen a HAJRÁ FRADI!!

 • Öt Nyílvessző

  Igazi felüdülés ez az oldal a sok telekáromkodott vagy éppen agyoncenzúrázott fórum után.
  Fradi!!!