Csányi ordas nagyot kamuzott

Csányi Sándor hülyének nézi a magyar szurkolókat, ezért megkérjük a magyar sportsajtót szembesítsék az MLSZ elnökét az általunk alábbiakban felsorolt tényekkel. 
Az MLSZ elnöke ezt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak:
– Nem vagyok az a vezető, aki egy mérkőzés után dönt a jövőről. Igyekszem minden szempontot figyelembe venni. Így történt ez Pintér Attila esetében is. Ott sem az Észak-Írország elleni hazai EB-selejtezős vereséget néztük, hanem az azt megelőző barátságos meccseket is. Bernd Storck esetében meggyőzőbb teljesítményt láttunk a vereséget megelőző időszakban.
Nos akkor nézzük a tényeket azaz a két vereséget megelőző időszakot.
Pintér Attila egy hazai Finnország elleni 2-1-es vereséget követően, 2-2-es döntetlent ért el hazai pályán Dánia ellen, majd megvertük 1-0-ra az EB-résztvevő Albániát utána pedig hazai pályán 3-0-ra Kazahsztánt.
Tehát 4 meccs, 2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, 7 rúgott, 3 kapott gól.
Bernd Storck mérlege közvetlenül az Andorra meccs előtt, itt is négy meccset néztünk.
Andorra ellen 4-0 hazai győzelem, Svédország ellen 0-2, Portugália ellen 0-3, Oroszország ellen 0-3
Ha a hétvégi meccset is nézzük akkor zsinórban négy vereség 360 perc játék gól rúgott gól nélkül.
Ezek alapján nem tudjuk mire gondol Csányi Úr amikor ezt lenyilatkozta, de ugyanilyen szomorú, hogy az interjút jegyző Szöllősi György ezen kijelentés után miért nem szembesítette a tényekkel Csányit…

 • Imiface

  Szöllősi György egy narancssárga mikrofonállvány, nem várhatunk ilyesmit egy ilyen megbízható elvtárstól.

 • Orwell_1984

  “de ugyanilyen szomorú, hogy az interjút jegyző Szöllősi György ezen kijelentés után miért nem szembesítette a tényekkel Csányit…” Most komolyan: ti tényleg kinéztétek volna ezt Szöllősiből? 😀

 • gabesz

  Csak Storck nem az Andorai meccs előtt kezdte !
  Nem védem mert nem szeretem. Mert ol nem értem miért kell neki minden Felcsút meccsen Orbán seggében ülni.
  De 1 tény van. Nem tudtok olyan szakembert mondani az elmúlt 40 évben aki 3 világ eseményen volt kint és a csoportkörök után tovább ment !
  Ha tetszik ha nem Storck az egyik legsikeresebb Magyar szövetségi kapitány az elmúlt 40 év alatt !
  Meg lehet Magyarázni hogy szerencséje volt meg stb
  De neki vannak eredményei van sikeres előélete ! Pintérnek nincs !!
  Az is igaz hogy ilyen kudarcai vannak ! De az elmúlt 40 évben mindenki , Dárdait kivéve , csak kudarcokat termelt ! MINDENKI ! Csak storck alatt volt olyan hogy tovább mentünk ! És lehet két iksszel de Portugália EB-ét nyert Izland ikszelt a portugálokkal verte az Angolokat, szóval ha tetszik hanem ezzel a Magyar kerettel ahol nemvolt egy olyan játékos aki stabilan toppligába játszott volna ! Holott 1977 után mindig voltak európa vagy világválogatott vagy topp ligás játékosaink még se tudott senki de senki eb-re vb-re kimenni és egy kört menni !
  Nem szoktam Én Csányit védeni és nem védem Én Storckot se mert megérdemelte és megérdemli a sorsát mert úgy is elvágják a torkát hiába nyalja Orbán valagát !
  De a tény az tény
  Azon meg külön behányok , mikor más oldalakat olvasva olyanok követelik Storck fejét , akik Thomas Doll valagát szárazra nyalják ! AKI NEMZETKÖZI PORONDON FÉLAMATÖR CSAPATOK ELLEN 3 ÉV 10 MECCS 10 pont a mérlege 😀

  • gabesz

   Ráadásul Storck nem kapott ki az Észak- Írektől , Pinyő hazai pályán igen !

   • Borz Bandi

    A kijutás és az EB vastagon Pali munkája volt. Meg persze azért mert mindenki ment, mint a mérgezett egér. Egy Andorra elleni vereség után illik venni a kabátot, pláne hogy kiket hagyott ki a keretből a generalisszimusz.

    • gabesz

     “Egy Andorra elleni vereség után illik venni a kabátot,”
     Csak kérdem ugyan ez a véleményed Dollról , 1 Partizani meccs után ?

     Csak kiegészítésként írom, Storck első 10 tétmeccse , 1 vereség ( Görögök ellen ) !!!!
     A másik ami 1 Fradistának azért ott kellene lenni a fejében , ha nincs Storck , Nagy Ádám akkor soha nem játszik az U 21 VB-én sőt akkor a vetélytársa jön a Fradiba, de sose játszana az LA ligában .
     Egyébként beadta a lemondását csak egyszerűen Csányi úgy döntött , hogy Storck az elmúlt 30 év legsikeresebb Magyar Szövetségi Kapitány ! Egy esélyt megérdemel !
     Nem tudod elvenni Storcktól hogy a legsikeresebb !
     Dárdainak meg senki nem mondta n a hazája érdekei legyenek a legfontossabbak, azt se hogy a fiát németnek és ne Magyarnak nevelje !

     • Borz Bandi

      Várjá’ Dollt én is kivágtam volna nyáron! 🙂 mindig van kit. Storckot se ismerte senki. Óriásit bukott a fickó és ebből nehéz lesz kimászni. Pláne, hogy a napnál is világosabbak a hibái!

     • gabesz

      Akkor is 40 év legsikeresebb edzője . Ezt tőle pont úgy nem lehet venni mint Nováktól a sikereit, Pajkostól, vagy Sousától és László Csabától.
      De szerintem nem Storck a legnagyobb rákfene, sőt én pl szeretem azért akiket kitakarított
      És pont ezért a focinkból először is a politikai nyomást kellene kitenni, mert vicc hogy a szövetségi kapitánynak kötelező felcsút összes meccsét megnézni, vagy Kubatov a Zoli meg a Pali dönt az igazolásokról 1 klubnál, ki dobnák minden szakembert az mlsz-ből és akik az elmúlt 30 évben dolgoztak ott azokat se engedném vissza ! Még ilyen ingyen élőt se mint Nyilasi , aki bírál másokat , de felelősséget , munkát nem vállal el ! Kidobnám az összes olyan edzőt akik már több mint 10 éve edzősködnek nb1 nb2 szinten, és elvenném a legtöbb menedzser iroda engedélyét az elmúlt 20 évből. És jöjjenek a fiatalok öntsünk új alapot és építsünk valami újat .
      Persze tudom hogy irreális agymenés ma Magyarországon

 • Imi bácsi

  Miért miért? Hát azért.

 • Sztaking

  Storck még mindig ,sokkal jobb nemzetközi szinten,mint Dolli…

 • János Bartus

  azonnal kirúgták volna… a kérdések előre el vannak készítve egy ilyen interjú előtt, amit az interjú alany jóelőre megkap és felkészül a válaszokkal. Ne higgye azt senki, hogy csak úgy besétál bárki közszereplő egy adásba és ad hoc kérdésekre kell felelnie… A lányom volt a Parlamentben, amikor gyerekek ülhettek a székekbe és kérdezhettek az oktatási minisztertől, meg a házelnöktől. 3 héttel korábban megkapta az iskola a kérdéseket, amiket kiosztottak azoknak az éltanulóknak, akiknek ezt be kellett tanulniuk, és ők kérdezhettek. Nem akárki és nem akármit. Amit pl. a lányom kapott kérdést, nekem is el kellett 3x olvasnom, mire megértettem, hogy mit is akar kérdezni. A gyerekem a 15 szóból 8-ra kérdezett rá, hogy mit jelent, mert ilyen szóval még nem találkozott. 11 éves. És a közTV leadta, hogy a gyerekek mit kérdeznek, miközben kommentálta, hogy nagyon széles a nyelvezetük, okosak és jók az iskolák. Ennyit a népbutításról…