Csányi lealázta Szélesit..

„Ezért kell új szövetségi kapitány… Nagyon csalódott vagyok. Annál biztosan lényegesen többet vártam, mint amit láthattunk. Lehet, hogy a kiállítás is befolyásolta a mérkőzés alakulását, de lássuk be, már előtte sem azt láttuk a pályán, amire talán számítottunk.
Luxemburg futballozott, mi alárendelt szerepet töltöttünk be.”

Mondta a Szövetség első embere.

 • krapulax_the_hun

  te dagadt paraszt kommunista bankrabló, takarodjál el a sport közeléből és vidd magaddal a puhos cigány haverodat is.

 • Josephdemaistreee

  Valaki megkérdezhetné tőle,hogy hol van az általa vizionált átlag 10 ezres nézőszám. Illetve tisztába van-e vele,hogy folyamatosan szenvedjük el a történelmi vereségeket.

  Nincsenek feltörekvő tehetségeink, nincsenek játékosaink a top bajnokságokban, egyedül az infrastruktúra javult valamelyest,de azzal meg nem lehet jó focit elérni,ha az utánpótlásban nincsenek jó szakemberek.

 • Dolse

  Ha lenne gerince szélesinek nem menne ki a costa rica elleni meccsre, de nyílván akar ő még nb2-es edző lenni és megunyászkodik

  • gabesz

   aki ezeknek beint munkát se nagyon kap , de még civil szférában is nehezen .
   Orbagisztánia nagyon hasonló állam mint Kádária volt !

   • Dezső Ferenc Miksa

    ROSSZABB…..

 • gabesz

  Tipikus gerinctelen kézmosás ! Mintha nem ő idézte volna elő a helyzetet nem Ő engedte hogy egy ideiglenes kapitány álljon ki akinek sansza sincs a folytatásra ! Ezzel elvett minden eszközt amivel motiválni lehetne a játékosokat ! Csak remélni lehet hogy a Belga ezeket a gerinctelen férgeket akik alig rakták oda magukat 1-2 embert kivéve az életbe nem hívja meg !
  A játékosok többsége nyugodtan felköphet és alá állhat, köpedék emberek !
  Egy gerinces ember Freoer Andora és Luxemburg után felállna az MLSZ elnnöki székéből !
  Egy gerinces ember ezt tenné, de ez egy FIDESZ TAG………

 • Szabó Tamás

  A vezetése alatt 7 év 7 szövetségi kapitány 8 ezerről 5,500 ra csökkent a néző szám.30 milliárdról 540 milliárdra emelkedett a állami pénz. Aránya 30/70 % volt régen most 10/90% a tömegsport és a élsport pénz elosztása. Ehhez jön ez a magas színvonalú teljesítmény hogy már nem találnak olyan országot ami ne verne el. Egyetlen fiatalt se sikerült kinevelni a elmúlt 7 év alatt.Még a kispadra sem a európai csapatokhoz. Augusztus végén már a játékosaink is a tévén nézhetik fotelból nyugodtan a nemzetközi küzdelmeket.Mi ez ha nem sikersztori?