Buffon

Néhányan viccesnek tartják ahogy Buffon 39 évesen, egy nagy csalódás után a könnyeivel küzd, miközben a tv riporter vígasztalja. De itt jegyezzük meg, hogy az Andorrától meg Luxemburgtól szégyenletes és csalódást keltő vereséget szenvedő válogatott nem sok tagját láttuk ennyire férfias könnyeket hullatni, vagy legalább saját magukat sajnálni ha már a szurkolóikat le sem szarják.

Persze Gianluigi Buffon nem csak egy futballista de egy Legenda! A magyar válogatott tagjainak meg sok sikert kívánunk Costa Rica ellen, mi nem leszünk ott.

 • gabesz

  Egy tanulság van a dologban, hogy még azon szinten se mindegy ki az edző és milyen érdekek szerint válogat !

  • Delvidek

   Sajnos a mi 50 kilós páváink erre sem fizikailag, sem mentálisan nem képesek.

   • gabesz

    Mire nem képesek ? A Dárdai és Storck csapat az EB végéig 16 meccset játszott 2 vereséget szenvedett el és hosszú hosszú idő után ez a csapat volt az amely nem csak ki ment egy nagy nemzetközi tornára, hanem még 1 kört ment ! Miről beszélünk ? Az egy másik dolog mi történt az EB után, de azt is nézzük meg hogy hány játékos volt a két edzőnél keret tag az EB selejtezők és az EB alatt utazó kerettag , és hány játékos volt a 2018-as vb selejtezők keretében ? És mi indokolta totál szétverni az EB csapatot ? Nem a pávákkal van itt a baj 1986 után Détárik Kiprichek Fodor Imrék Simon Tibik Pintér ATTILÁK és sorolhatnám kikkel nem értünk el semmit , mert ugyan azon emberek a háttérben mindig bele bele nyúltak a saját menedzser érdekeik miatt az egységbe ?

    • Delvidek

     Nem kell túlmisztifikálni az EB-t. Nagyon könnyű sorsolásunk volt a selejtezőben és a play-offban is. A tornára viszont 1 hónappal többet készülhettünk, mint a többi válogatott. Esetleg akkor sikerülhet újra kijutni ha nem olyan csapatokat kapunk, mint Portugália és Svájc. Játékerőben semmiképpen nem vagyunk Európa 24 csapata között. Egyetlen játékosunk sem játszik top bajnokságban.

     • gabesz

      Ne haragudj meg de azt kell mondanom hogy ez olyan butaság amit mondasz 🙂 25 helyen voltunk most is a selejtezőkön pedig dobtunk olyan 5 pontot ami minden csak nem reális volt de ez a szereplés most is elég lett volna egy rájátszás eléréshez ! 🙂 A többiek az EB-ére az Osztrákok kevesebbet készültek mint mi ?

     • Delvidek

      Igen, az osztrákok kevesebbet keszültek, mi jóval előbb elkezdtük a felkészülést, a bajnokságunknak is előbb vége. Ők is nagyon könnyű csoportból jutottak tovább. A managerek, politika seggének kinyalását aláírom, de igazán a belga meccs mutatta meg, hogy mennyire le vagyunk maradva az európai futballelittől. 0 azaz 0 jáékosunk tudja megállni a helyét jegyzett bajnokságban. 25-ik helyen végeztünk igen. Csak nézd meg, hogy az elmúlt selejtezők harmadik kalapja kivétel nélkül verne bennünket, ahogy a negyedik kalap zöme is. A 25-ik hely a szerencsének köszönhető, névazerint annak, hogy a negyedik kalapból a legkönnyebb ellenfelet, feröert kaptuk.

     • gabesz

      Mond j 4 nehéz csoportot a 2016-os EB re , pedig, 2 kalaposak voltunk. Az utóbbi 2 EB ÉS 2VB selejtezőkben volt olyan hogy ne csop 3 . helyen végeztünk volna ? Tudod amiről beszélsz az Orbánék és Csányiék válláról a felelősség levétel hogy nem reális esély hogy EB részt vegyünk ? De akkr nem kellene egy népszavazás és feleslegesen több mint 100 milliárdot elkölteni ? Akkor remélem megbuknak jövőre és az új kormány abba hagyja ezt a felesleges futballra költést !

 • Beksi

  Azért azt is érdemes megnézni, hogy a meccsek előtt hogy énekli a himnuszt ez a válogatott…. Nyilván gyorsabb a himnuszuk mint a mienk de az észrevehető, hogy mekkora az összhang csapatom belül amikor összekapaszkodva éneklik és nem csak előre bámulva….

 • Alkalmas

  Neha a fociban is van igazsag. Nem erdemeltek volna VB reszvetelt a macskazabalok (mondjuk legutobb se…) ugyhogy nem kar se ertuk, se a nyomi antifocijukert. Buffon mas, ot sajnalom, mert hatalmas egyeniseg.

 • norbi91

  GIGI numero uno!!!