Bognár most már tényleg megy?!

A Diósgyőrtől a Vasas orra előtt januárban megszerzett, reménységként elkönyvelt de egyre kevesebbett játszó Bognár távozása egyre biztosabb. Most pl. Az Nb1.hu állítja, hogy távozik az Üllői útról. Így kérdőjel nélkül.
A cikk azonban sok újdonságot nem tartalmaz a mi májusi, illetve Júniusi írásainkhoz képest (sőt olyan mintha abból írták volna 😀 )!
Mindenesetre azt sejtjük valami történik a háttérben ha hirtelen eszébe jutott valakinek erről írni.

 • Buják

  Kire cseréljük?

 • Zoltán Horváth

  Én személy szerint sajnálom mert mint irányító játékos szerintem a kiöregedő Hajnal és Gera és Leándró helyett én őt játszatnám. Továbbá én csak kölcsönbe adnám mert egyértelmű, hogy Doll miatt nem játszik . A Doll korszak után – ami reményeim szerint csak eljön- használható lenne.

 • önkritikus

  Én nagyon sajnálom. Szerintem jó, használható játékos lehetett volna. Az állandóan vele szemben felhozott erőnléti problémát én nem látom megoldhatatlannak, de még egy ilyen irányítani tudó, a pályan látó, technikás játékos ma nincs mégegy a mennyeiben. Szerintem ez szimplán edző probléma, de nyílván nem tudjuk hogy mi van a háttérben. Kár érte, nem kapott minimális esélyt sem a bizonyításra, így nem értem a leigazolását sem.

 • Alkalmas

  Nem is lett volna szabad leigazolni. Nb2-es jatekos Bognar.