Bognár István helyzete

Mint az közismert nem nevezte a Fradi Bognárt a az EL első selejtezőkörére.
Meglepetésre, hiszen a szurkolók egy része mindenképpen látott volna fantáziát hosszútávon is a 26 éves labdarúgóban.
Ahhoz képest, hogy fél éve minden követ megmozgattunk érte a diósgyőri szurkolók nem kis meglepetésére és bennünk is volt némi szkepticizmus a játékos fizikai állapota miatt: Probléma vele, hogy tavaly egyetlen meccset sem játszott végig, bár idén ebben javul semmiképpen sem az a nagyon komolyan terhelhető játékos de bíztunk benne, hogy hasznára lehet és lendületet adhat a csapatnak. M
Ennek ellenére mint írtuk:
bőven beférne ebbe az igencsak hitehagyott és megroggyant Fradi keretbe..
Bár folyamatosan jöttek a hírek arról, hogy érdeklődnek utána minket mégis meglep, hogy most úgy tűnik lemondtunk a játékosról.
Ez és Radó távozása, valamint a fél évente teljesen új csapatot építő rémálom, egyértelműen a szakmai koncepciótlanság és fejetlen szakmai vezetés hibája. Erről nem linkelünk mert már mi unjuk, hogy évek óta folyamatosan a Szakmai/Sportigazgatóért könyörgünk!
Tippünk egyébként a Vasas (kis százalékkal Újpest).

 • Imi

  Érthetetlenül állok a dolog előtt én is.Kell hogy legyen magyarázat arra,hogy kimaradt az EL keretből.Nagyon bízom benne hogy kisebb sérülés,esetleg egyéb probléma.Óriási hiba volna eladni,hosszútávon igenis nagyon erőssége lehet a Fradinak.Olyan dolgokban nem spíler ami fejleszthető.De azok a finom cselek,azok a labdák,ritmusváltások nem taníthatóak hanem érezni kell.

 • önkritikus

  Hajnallal hosszabbítunk, a helyére -tehermentesítésére- igazolt játékost nem is próbáljuk meg beépíteni a csapatba. Nem emlékszem hogy végig játszott volna akárcsak egy meccset is a tavasszal, úgy meg nehéz bizonyítani. Most meg nem nevezzük.. Érthetetlen a koncepció. (ami valószínűleg nincs is). Én nem hiszek ezekben az általánosításokban hogy nincs kondija, meg nem tud védekezni. Kapjon esélyt és ha tényleg így van akkor valóban nem a Fradiba való. Olyat tud, amit rajta kívül jelenleg egyetlen magyar játékos sem. Az hogy ezt nem tudják kihozni belőle, elsősorban szakmai probléma.

  • gabesz

   Egyy játékos 20 perc alatt tud bizonyítani főleg ha az a játékos 27. évében van , és már volt klubja . A makik se véletlen kergették el 😀

 • hipohondra

  Belső infók a vasárnapi edzésről :
  – Brazil bal bekk próbajátékon (ő az “afrikai”! hát nem az!)
  – Eboue még edz és nem zárta ki az aláírást sem. (ő afrikai)
  – Bödének huzija van, kétséges a csütörtöki játéka

  • Imi

   Bognár miért maradt ki?

   • hipohondra

    Azt csiripelték, hogy amennyiben megállapodnak a Ristevskiről, őt beleveszik az alkuba és ha nevezve lenne nálunk, máshol már nem lehetne.
    Csak most úgy néz ki hogy sokat kérnek a macedónért. Így az lehet offos.
    A Sternberg meg állítólag sérült…

 • Perényi László Mihály

  Én is látok benne fantáziát. Olyan labdákat tud adni,amilyeneket az eddig látott keretből senki. Kár, hogy nem tudják fejleszteni amiben gyengébb. Szerintem szükség lenne rá.

 • Jenő Vitéz Nagybányai

  Szar mindegyik, mint az összes magyar csapatban lévő összes magyar és külföldi ember. Játékost direkt nem írtam, mert focizni, na azt nem tudnak!

  • calmi

   Igy igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Ferenc Tresch

    Ez így nem igaz ! / calmi / Bogesz jó volt D. győrben , ott lehetett lassabban gondolkodni, játszani. Itt gyorsabb a játék. Volt idő mikor irányitó játszott középen, ez ma már luxus, nem kell. Ő irányító típus. Ettől függetlenül nekem szimpatikus játékos, lassan beépíteném középre. Hajnal szabadrúgásai semmit nem érnek.
    Szomorú vagyok ,hogy ennyire Fradi ellenesek vagytok. Az igazi okra lennék kíváncsi.Ne bántsatok senkit, ez a csapatunk, nekik kell segíteni ! Kinizsi néven kellett játszani, már akkor is nagyon szurkoltam nekik.

    • Lapos Elemér

     Itt gyorsabb a játék? Az albán 2 kapusa panenkazott egy gólt alig gurult el a kapuig, olyan gyors volt. Magyar foci es a gyorsaság, pff. Az igazi ok az, hogy Rakoisek amikor meg akartak szuntetni a Fradit legalabb volt gerincuk atnevezni valami másra, kubatovnak még ennyi sincs. Ez nem Fradi ez egy pénzkifizető pénzmosoda a legocskabb embereknek.

 • corbendallas

  A kondíció idő és befektetett munka kérdése. Sajnos Bognár ma már “pengés”, fineszes játékosnak számít, így az, hogy “nem tud védekezni” (esetleg meg kellene tanítani, kedves “szakmai” stáb…), bele kellene, hogy férjen.
  Mart amúgy mondjuk Hajnal tud védekezni? Ellenben egy életerős lövést nem láttam tőle azóta, hogy a Schalke ifiből eligazolt. Előre passzokban szintén reménytelen, 10-ből egy pontrúgást képes célba juttatni.
  Mindezekben jobb a “kis kaszinós”.
  Sokáig védtem Dollt, de ma már kevés értelmes, érthető dolgot csinál. De az egész klubvezetés csak kapkod, mint tollas cigány a forgószélben.

  • gabesz

   bognár tud védekezn ? 😀 De ő nem Hajnal helyén van hanem Radóén Csernikén . Hajnal már csak levezett mint Cukic 😀 sőt Ha 3 csatárunk lesz Priskin Böde és a kis Lovrencsics és esetleg két csatárral akarjátok majd hogy játszanak akkor Bognár ki helyett fog játszani ?

 • Dolce

  ahogy. értelmezem a risztevszki üzlet része lett volna. de az 1 millió eurós macedón árán (wtf) csak kicsit csökkentett volna. így lehet mégis marad

 • Zoltán Horváth

  Doll ki nem állja! S a magyar mezőnyben jót és váratlant tud húzni. Szerintem előbb fog a Csukics játszani mint a kis Bogesz. Kár érte de mint fiatal menjen el oda ahol legalább játszik. Doll- ” 1-es ülj le “

 • Orwell_1984

  Bognárra ránézésre is baj van az egészségi állapotával. Legalábbis nekem úgy tűnik. Gondolom valami krónikus veleszületett, ha ez tényleg így van. Képtelenség, hogy egy 26 éves ember nem bírja az NBI tempóját, úgy hogy minden nap edz (jó, az edzések tempója megint más kérdés…). Ha meg a hozzáállásával van baj, akkor minek hoztuk ide?

 • gabesz

  A szurkolók focihoz nem értő rész lát fantáziát benne , akik csak a nevet ismerik !
  26 éves és még sehol semmit nem tett egy örök ígéret, Pedig volt klubja hol fogvacogva harcolhatottt volna és akkor ott őt Miskolcon imádták volna. Az igaz aFradiban nem kapott lehetőséget, sem Ő sem Radó aki ezen a poszton jobb mint a 26 éves játékos aki nb-1 es lenne hanem az lenne a neve ami !

  • Imi

   Ez nem igaz.Igenis kiváló technikai adottságokkal rendelkezik,lát a pályán,remek a rugótechnikája,bátran lő távolról.Még legalább 1 szezonnyi lehetőséget adnék neki mindenképpen.

   • gabesz

    Akkor 27 évesen miért nem ér egy fillért se ? Egy Busait ért . és a Fradi se tudja eladni a Vasasnak mert nem akarnak érte fizetni, sőt olyan kevesre becsülik hogy Risztevsszkiért a Fradi különbözetet se tudja ki fizetni ? Kiváló játékos nem ingyen kergetnek el meg egy Busaiért !
    27 éves játékosnak nem kell lehetőség 😀 Nagy Ádám jött kapott egy meccset ott ragadt ! Jó játékosnak nem kell hogy még 7 évesen nincs értéke ?
    Nem egy fiatalról beszélünk hanem olyan valakiről aki most van 3-4 évig a csúcson és onnan lefele. és normális csapat még nem akarta megszerezni !