Bemutatták a felvételeket az incidensről

A szombati mérkőzés szünetében történtekről tartott ma 10 órától a klub vezetése sajtótájékoztatót. A helyszínen kép és hangfelvételt nem lehetett készíteni, illetve élőben kérdezni sem lehetett, ellenben a korábban feltett kérdésekre válaszoltak, így azokra is, amelyeket mi küldtünk el a sajtóosztálynak.

Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag a teljes média jelen volt, és részletesen beszámolt az eseményről ezért azokra a kérdésekre fókuszálunk, amelyeket mi tettünk fel.

Ezeket a kérdéseket tettük fel korábban írásban:

Hogyan jutott be Bonyha a kapu mögötti szektorokba, fel sem merült a hosszú tárgyalások alatt, hogy ebből gond lehet?

“Bonyhának érvényes jegye volt, azért ment az oldalkapun mert sportsérülés volt, emiatt volt bekötve a keze. A Táborral kötött megállapodás szerint a stadionban nincs helye erőszaknak.”

Hogyan lehetett nála kés?

“Sajnos bármilyen szigorú ellenőrzés mellett is be lehet csempészni kisebb kést, Nyíri Zoltán ezt demonstrálta egy bankkártya bökővel.”

A nyilvánosságra került videón jól látható a balhé egy része, a Fradi Biztonsági Szolgálat mit tett ennek megakadályozására? (A pár másodperces videón úgy tűnik, hogy tétlenül szemlélődnek, pedig a kuka már elrepült, többen maszkot vettek miközben pár méterre több sárgamellényes is tartózkodik..)

“A Tábor kérésének és a megállapodásnak megfelelően a “kríziskezelő” egység távolabb helyezkedett el, az incidens kezdeténél azonnal jelezték a helyszínen lévő biztonságiak, hogy beavatkozás szükséges és a lehető leggyorsabban megérkezett az erősítés, kb 50 másodperc alatt. A helyszínen lévő biztonsàgiak erre a beavatkozásra nem voltak alkalmasak. Nem számítottak a szünetben ilyen jellegű, szervezett támadásra.”

A súlyos sérülésekkel járó incidens kapcsán a biztonsági szolgálat felelőssége felmerült-e, ezt vizsgáljátok-e a rendőrségi eljárástól függetlenül?

“Mindenki szerepét vizsgálják, a klub házon belül is lefolytat vizsgálatokat, az biztos, hogy a “kríziskezelő” egység visszakerül a B-be.”

Hamberger Ádám jelezte, hogy bent van a stadionban Bonyha?

“Jelezte, de ezt amúgy is tudták.”

További fontos infok:

11 ember kártyája lett eddig felfüggesztve a nyomozás során (a beazonosítást a rendőrség végzi), ebből 9 ún. B kártya. Paks ellen bárki mehet érvényes jeggyel, várhatóan ma indul a jegyértékesítes. Az MLSZ-el tárgyalnak a szektorbezárásról, de ha marad a lezárás, akkor B kártyával nem lehet majd az érintett 3 hazain (Videoton, Kispest, Balmaz) bejönni.

 • szakertelem

  no akkor a legfontosabb kérdések:
  – ki támadott először? (jól értem, hogy a fekete ruhás csőcselék? ebben az esetben is szomorú, hogy b. bevitt kést, de önvédelemre joga van, helyén való, hogy használta azokat.)
  – a fekete mocskok csoportjainak a vezetőit milyen felelősség terheli?
  – milyen időtartamú kitiltásra számíthatnak azok akik benne voltak a gyáva és tahó verekedésben?
  – a kríziskezelők közelbe helyezésén túl, milyen egyéb intézkedéseket terveznek, hogy a valódi fradistáktól szemmel is megkülönböztethető, fekete majmokat kiszorítsák a táborból?

  • Sztaking

   provokátor

   • szakertelem

    inkább válaszolj te gyáva kopasz! vagy inkább ne te, agyilag te a buzeráns faxopózásra vagy kiképezve. majd valaki értelmes, hátha válaszol…

    • tomi

     Soha nem beszélt ilyen hangnemben, ha megkérhetném Te se tedd.

     • szakertelem

      őt is kérd meg, hogy ne provokátorozzon. köszike! 🙂

     • tomi

      Amúgy a kérdésed jogos, de az infok ellentmondásosak, mert ugye egy felvételen látszik, hogy a kukadobálózás idején kést rántott, tehát az, hogy földön fekve önvédelemből késelt sem állja meg a helyét úgy nézki.

     • szakertelem

      nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy b. is hunyó a buliban.

    • Aro

     remek vitapartner lehetsz te

    • Il Becchino Moreno
    • gabesz

     Ha egyszer hülyeséget szajkózod és nem veszed észre hogy nem megy az agymosás és az emberek 80% megvan győződve róla hogy a secu hibái szándékosak voltak , de erőlteted a marhaságod és ezerrel nyalsz Kubatovnak akiről azért kiderül már a saját szavazói se hisznek neki , akkor necsodálkoz ha van valaki aki elküld a b. pi. be

     • szakertelem

      nem csodálkozom. a fekete majmok, ha nincs gumibot felettük, akkor állatként viselkednek. nyilván nem örülnek, ha elküldöm őket az állatkertbe.

   • gabesz

    Én azt mondom tök mindegy ki a hunyó a balhéban , a lényeg az hogy ha a secu felkészül ellátja dolgát ekkora balhé nincs ! És Agyas felkészültségét tudását tekintetbe véve nem véletlen volt hogy semmire se figyeltek és minen kockázati tényezőt figyelmen kivűl hagytak ! Nem véletlen hogy az emberek többsége nem hisz nekik

    • Sztaking

     Lehet ez volt a dolga,csak ki volt mögötte,ha olvasod a MOB kommentjeit…

    • szakertelem

     azok, akiket egy szekunak kell emberi viselkedésre kényszeríteni, jobb ha nem mennek meccsre.

  • gabesz

   Nem mindegy ki támadott először ebből a cikkből ez ki se derül csak az derül ki mit állít a Secu.
   De nem is az a lényeg !
   Nekem senki ne mondja hogy a készenlétisek főnöke ha akarja nem szakértelemmel lássa el a feladatát ne tudja mely csoportok különősen veszélyesek, ne tudja hogy Bonyha jelenléte veszélyt jelent, és ne figyeltesse a csoportok nagylétszámú együtt mozgását ne figyeljék Bonyhát ! Vagy nnem akarta ellátni jól a dolgát ? Volt egyáltalán stratégiai terve ? Volt szó eligazitáson arról szó kik azok akik különös kockázatot jelentenek ? Ne néz már madárnak , főleg ezzel a névvel hogy Szakértelem és ne tud hogy itt minden volt a Secutól csak szakértelem nem. Egy olyan embertől aki a készenlétis Doszpot főnöke is volt ? Ugyan már ! Vagy akkor már értem milyen rend lehetett ott is és hogy dolgozhattak az emberei titokban a Mammutban és nyírták ki Simit !

   • szakertelem

    najó. megadom magam. lehet vitázni a szeku felelősségén, kubatovon rugózni, esetleg visszavezetni mohácsig a bajok eredetét.
    azért mindez úgy viszonyul a fekete állatok és.a késes hülye felelősségéhez, mint bolha az elefánthoz.
    a helyzet az, hogy mindenki kap egy esélyt. ilyen az élet is. aztán, ha ilyen sutyerák, mint b. vagy mint a feketébe öltözött majmok, akkor megy a helyére. ebben az esetben ki lesznek tiltva. eljátszották a kreditjüket, mert tahó állatok voltak, akiknek nincs helyük emberi közösségben.

    • gabesz

     Nem kell vissza menni mohácsig, hanem végezni kellett olna dolguk amiért többszáz ezer forint fizetést kaptak . Ha végzik a dolguk esélyt se kap hogy bemenjen és esélyt se kap hogy balhézzon ! Azért kapják a pénzüket ! Ehelyet jó messzire mentek a legkockázatosabb helytől hogy ne érjenek oda ? Véletlen?
     Hogy lehet hogy új kártyája van ? hogy lehet hogy b2 be kapott jegyet ahova szkenner kártyás nem kaphatott volna ? a barátnője dobta fel a képet a facéra ? Kérdem Én ha új kártyája volt idáig mivel járt meccsre ?
     Még mindig azt mondod hogy ennyi rendezői hiba Kubatovéktól mind véletlen ?https://uploads.disquscdn.com/images/7975bca066fcdfc470780505d783ca5899de37b4251638b3604e723fe3e31ad8.jpg

     • szakertelem

      attól h bement b., attól még nem kell lincselni. már amennyiben embernek nevezhető lényekről beszélünk. a fejete csűrhe viswlkedését nem karhatalomnak kell megakadályozni, hanem ki kell zárni őket. gondold el, ha nincs ez a balhé, akkor arról.szólnának a meccsek, hogy ezeket a tah tetveket kisérgetik a rendrök, biztonságiak. az ilyenek elbb-utóbb találnak indokot, jobb hogy előbb kijött belőlük a proli állat. ennyivel jobb lesz a tábornak, mert ezek ugyan senkinek nem hiányoznak.

     • Sztaking

      Uraim tiltsátok már ki sjani új nickjét…ne keltsen már hányingert folyamatosan,ez már undorító…

     • gabesz

      Te tényleg ennyire hülye vagy , vagy ennyire könnyen hülyíthetőnek tartod az embereket ?
      Senki nem mondta hogy helyes dolog késsel meccsre járni, és senki nem mondta helyes volt őt megverni ! De Ők remélhetőleg meg is kapják az Orbagisztániiai igazságszolgáltatástól a büntetésük !
      Viszont azok felelőssége a legnagyobb akik lehetővé tették azt hogy egy ember késsel bemenjen balhét provokáljon és megvárták még meglincselik !
      Főleg hogy ezek az emberek azért kapják a százezreket hogy fent tartsák a rendet , és megelőzzék a balhékat ! És ezt ne úgy tegyék hogy mindenkit bünőzőnek tartsanak és véna levonatot és széklet mintát vegyenek ártatlan embereket meghurcoljanak , és pénzt húzzanak le róluk, hanem úgy tegyék hogy felmérjék kik tényleg azok akik kockázattal járnak !
      A Ferencváros vezetése adta ki hogy a régi szkenneres drukkerek a B1-es szektorba vehetnek jegyet és a B2-B3 C1 szektorba csak új kártyások ! Ehhez képest Bonyha új kártyás helyre vett jegyet ! Miért mert új kártyája volt ? És iidáig a secu mivel engedte be ? Jegy és szkennel kártya nélkül járt meccsekre 3és fél évig ? Vagy direkt az új kártyások közé kapott jegyet ezzel provokálva azokat akikben van hajlam balhézni és meglincselni ? Érted ? Itt nem lehet hülyíteni , mert olyan hibákat követtek el Kubatov emberei és provokáltattak ki balhét ! Bűnös aki kést visz be bűnös aki agyon veri. de az is bünös akinek a mulasztásai vagy intézkedései létre hozták a balhét akik nem tartották be a biztonsági utasításokat és késsel beengedték , akik nem ellenőrizték a kötést hogy tényleg sebesült e a kéz és a kötés alatt nem e fegyvert visz be akik nem a régi kártyások helyére adtak neki jegyet hanem oda küldték provokálni az újba ! Azért furcsa hogy a családi szektorba széklet mintát vesznek lassan és úgy lehet bemenni és a gyerek szájából kiveszik a kiflicsücsköt, miközben Bonyha az oldal kapun álkötés alatt bankártyának látszó anavetőt is bevihetett volna ! Szóval valakiknek a vezetőségből vagy a secuból nagyon nem tetszik hogy létre jött a megállapodás, és a Fradi jó hangulatú erős iramú meccseket játszhat Nem tudom Kubatov, vagy a már a megállapodásokat tavaly is fúró Nyiri műve de nagyon gyanús ! AZ BIZTOS HOGY A PROVOKÁCIÓ NAGYON FENTRŐL ÍRÁNYITOTNAK LÁTSZIK ÉS A MEGÁLLAPODÁS SZÁNDÉKOS MEGFÚRÁSÁNAK ! És ha megnézed a forumokat az emberek többsége a vezetőséget teszi felelőssé , és gyanítja hogy egyes emberek felső utasításokra provokált, és őt is szándékosan nem hozták nem mentették ki időben !

     • Orwell_1984

      “A Ferencváros vezetése adta ki hogy a régi szkenneres drukkerek a B1-es szektorba vehetnek jegyet és a B2-B3 C1 szektorba csak új kártyások ! Ehhez képest Bonyha új kártyás helyre vett jegyet ! Miért mert új kártyája volt ?” Nem értem, hogy miért mantrázod ezt még mindig, mikor fentebb már leírtam, hogy régi kártyával is lehetett bárhova jegyet venni még a megegyezés előtt. Ez a jegy semmit nem bizonyít abból, amit feltételezel (persze nem is állítom, hogy nem igaz…).

     • gabesz

      Én nem állítottam semmit , én kérdeztem ! Én állítani csak azt állítottam hogy a B2 B3 C1 szektor az új kártyásoknak volt fent tartva !
      Én csak kérdeztem miért nem a B1 be szól a jegye , egyáltalán az a jegy amit a barátnője bemutat hiteles e ? Én csak kérdeztem hogy volt e neki szkenneres kártyája egyáltalán valaha is vett e jegyet ? Miért akart bandázzsal a probléma forgó kapun bemenni ? De most azt is megkérdem miért nem ellenőrizték hogy a keze sérült vagy esetleg a kötés alatt valamit becsempész ?
      Én csak kérdem hogy nem e olyan valakinek a az érdekeit szolgálta a vezetőségből ez a sok hiba a biztonságiak részéről, akinek nem volt ínyére a megállapodás aki 3 és fél éve fúrja a megállapodást ? Aki esetleg átlép a saját főnőkén és vissza él Kubatov bizalmával ?
      Persze ez olyan kérdés amire nem kapunk választ , de ha így van félő hogy Pakson is provokáció lesz sőt félő hogy most a secu közbe lép de ütnek fűt fát nőket gyereket ! Nem állítom hogy így lesz és így volt hanem feltételezem . De 200 emberből 180 azt a választ adja hogy az események előre megtervezett provokáció volt és a vezetőség vagy a vezetőségből valakinek a felelőssége !

     • Orwell_1984

      A bejelentés előtt bárki vehetett jegyet, bárhova. A jegyen nincs rajta a vásárlás dátuma, a B szektorokat korábban is állószektornak minősítették, függetlenül attól, hogy fel voltak szerelve a székek.

 • Sztaking

  Igen és a dózsás Nyírit meddig viseli el a klub,a MOB megjegyzései:

  Tizenegy embert azonosítottak. És a mi véleményünk.
  Buga Jakab – 2017. november 10. péntek, 10:15
  betűméret betűméret csökkentése betűméret növelése Nyomtatás E-mail
  Sajtótájékoztatót tartott a klub…
  Az nso,ulloi129,rangado.hu segítségével számolunk be a klub sajtótájékoztatójáról. A téma a Debrecen elleni késelés-verés volt.
  10.46: Megállapodás volt, hogy a visszatérő szurkolók nem bántják a korábbi vezérszurkolót. Fradimob: Nem volt ilyen megállapodás. A szkenneres szurkolókra vonatkozott ez, de a srácok jelezték, hogy a korábbi vezérszurkoló elmúlt évekbeli provokatív viselkedése, fenyegetőzései miatt, nem tudnak garanciát vállalni a személyére. Ezért kérték a mérkőzés előtti napokban az összes érintettet, klub és security vezetőket illetve Bonyhát, hogy ne jöjjön a kapu mögé, akadályozzák azt meg.
  10.44: Nem növelik a biztonsági őrök számát a stadionban, ellenben átcsoportosítás lesz. Fradimob: Most már ez felesleges. A Debrecen meccsen is az lett volna. Ott egyszerűen nem kellett volna beengedi a probléma forrását.

  10.41: Az MLSZ döntése egyelőre nem jogerős a szektorbezárásokkal kapcsolatban. Amennyiben visszakéri a jegy árát valaki, akinek oda szól a jegye a következő három hazai meccsre, visszakapja, cserélni is tudja, viszont B-típusú szurkolói kártyával az ezen kívüli szektorok nem látogathatók a megegyezés értelmében. Az MLSZ első fokú döntése értelmében az Üllői út felőli kapu mögötti szektorok lesznek zárva a soron következő három hazai meccsen (Videoton, Honvéd, Balmazújváros). Fradimob: Reméljük az MLSZ felfüggeszti a szektorbezárásokat.

  10.40: A szürke ruhás férfi a rendes kapun próbált bemenni (a vénaszkenneres kapun), ott erre nem volt lehetősége, mert a keze egy sérülés miatt be volt kötve. Ezért ment be a problémamegoldó kapun. Ott minden meccsen körülbelül 40-50 ember lép be a stadion területére. Fradimob: Vicceltek? Bandázs volt a kezén, amit ő is elismert. Illetve a lelátón már nem volt ez rajta. Ilyen gyorsan meggyógyult? Igen sok embert érdekelne a recept. És. A vele tartó másik három ember miért a problémamegoldó kapun ment be? Ott is mindenkinek a szkenneres keze volt sérülve? Miért kell hülyének nézni az embereket.

  10.38: A biztonsági szolgálat azért nem avatkozott közbe, mert abban a pillanatban messzebb tartózkodtak az esettől. Fradimob: a biztonsági szolgálat tudott a problémáról. Egy hete volt felkészülni, kidolgozni a megoldást. Az első félidő nem szólt másról, mint tanakodásról. Kiemelni vagy sem. A security ki akarta emelni, de valaki fentről azt az utasítást adta, hogy nem.

  10.35: A Paks-FTC jövő heti bajnoki mérkőzésre, akinek érvényes jegye van,elutazhat, beléphet az idegenbeli meccsre. Fradimob: szuper.

  10.33: A klub kitart a szurkolói megegyezés mellett, továbbra is lehet vénaszkennelés nélkül belépni. Fradimob: korrekt.

  10.32: A 11 felfüggesztett kártyából 9 olyan kártya, ami a most visszatérő szurkolók birtokában volt. A szürke ruhás késelő is köztük van.

  10.31: A klub mindenki felelősségét vizsgálja, így a biztonsági szolgálatét is. Ez a vizsgálat még nem zárult le. Fradimob: Korrekt. Ha már az átvilágítás eredményét nem láttuk, talán ezt.

  10.30: Alaposabb átvizsgálás várható a jövőbeli hazai mérkőzéseken a Groupama Arénában. Fradimob: Nem az átlag szurkolókkal kell kibaszni, hanem a kiskapukat kell bezárni.

  10.28: Nem szigorúbb, hanem az eddig megszokott biztonsági ellenőrzés lesz a stadionban. Korábban a kríziskezelő egységet kivonták a B-szektorok alól. Ez az egység, most visszatér oda.Fradimob. Sajnos ezt sokan ujabb provokációnak élik majd meg. Teljesen felesleges. Főleg Cs.Mihály security középvezető fenyegető üzenete után. Mondjuk ki nyiltan. Az első meccsen Bonyhát küldték oda valakik, hogy kiprovokálja a balhét, a következőn a kriziskezelők feladata lesz ez.

  10.26: A klub szerint nem könnyű a biztonsági szakemberek dolga, akiknek a kést kellett volna megtalálniuk, hiszen az akár egy bankkártya méretű eszköz is lehet, amelyet össze is lehet hajtani. Fradimob: Ez igaz.

  10.25: Jelenleg 11 ember van beazonosítva, ezt egyébként a rendőrség végzi. A Ferencváros érez felelősséget, azonban hangsúlyozza, hogy mindezt megakadályozni nem tudták volna. Fradimob: A beazonosítást a rendőrség végzi. Akkor kérjük Nyíri és Volly urakat, hogy ne írjanak olyan közleményt, ne mondjanak olyat, hogy a szurkolói csoportvezetők adják fel a társaikat, mert ez nem igaz, és kicsit olyan a feelingje, mintha ezen két klubvezető folytatná a sakkozást, feszültséget szítani a csoportok és emberek között.

  10.24: A klub szerint bevált a megállapodást, amelyet Kubatov Gábor klubelnök kötött a visszatérő szurkolókkal, akiknek vezetőivel együttműködve azonosítják be a tetteseket. Újra: Fradimob: A beazonosítást a rendőrség végzi. Akkor kérjük Nyíri és Volly urakat, hogy ne írjanak olyan közleményt, ne mondjanak olyat, hogy a szurkolói csoportovezetők adják fel a társaikat, mert ez nem igaz, és kicsit olyan a feelingje, mintha ezen két klubvezető folytatná a sakkozást, feszültséget szítani a csoportok és emberek között.

  10.22: A klub információ szerint a két sérült már elhagyta a kórházat.

  10.21: A klub a rendőrséggel együttműködve jár el, minden felvételt, adatot átadott a klub a rendőrségnek. Köztörvényes bűncselekményről van szó. Akiket azonosítanak a felvételeken, felfüggesztik a kártyájukat, ők semmilyen ferencvárosi eseményre nem jöhetnek be a nyomozás végéig. Fradimob: Ennyi.

  10.20: Volly György, a Ferencváros sajtófőnöke most ismerteti az 59 kérdés az üggyel kapcsolatban, illetve a válaszokat is. Fradimob: Hát talán neki most pont nem kéne megszólalni. Max a lemondását beadni. És különben is, mióta irányítja a securityt?

  10.15: A videón tisztán látható, hogy a támadók eltakarták az arcukat. Most egy másik kameraállásból is megtekintjük az eseményeket, jól látható, hogy szervezett támadásról lehet szó, a többnyire fekete ruhát viselők, akik a B1-es szektorból jönnek, sietve érkeznek a támadás helyszínére. Célirányosan mozogtak, a felvétel alapján nagyon jól tudták, hogy kit, hol keressenek. Fradimob: Na akkor essen szó egy kicsit a saját szarunkról is. A tábor vezetőink egy vagy két emberrel kell igen mélyen elbeszélgetni. Aki lázította a fiatalokat. Aki a tűzbe küldte őket. Mert ez az ember kibaszott sok ezer szurkolóval, kibaszott a tábor vezetőivel, és kibaszott ezekkel a fiatal odaállós srácokkal. Ezt nem itt és nem most kellett volna intézni. A fiatalok hiányozni fognak, nem lesz elengedve a kezük, de ebből tanulniuk kell. Még egy hiba nem lehet, mert annak végzetes ára lesz.

  10.12: A sajtó munkatársainak kivetítik a biztonsági felvételeket, amelyből az látszik, hogy a félidőben a büfénél tört ki a verekedés, egy szurkolói csoport néhány emberre támad rá. Ami fontos, hogy nem a szürke ruhás, korábbi vezérszurkolót támadják első sorban. Fradimob: Ez már megint mi? Akkor kit támadnak? gyerekeket, terhes nőket, tolókocsis bácsikat? Ne kezdjük előlről ezt a lejáratós dumát.

  Kiderült, nem a késsel hadonászó „szkenneres” főszurkoló az egyetlen, akit véresre vertek a szünetben: a B1-es szektor alatti kamerák megmutatták, hogy a már ismert balhé előtt egy másik szurkolóra is rárontottak a lincselők.Az FTC által bemutatott felvételen jól látszik, a 10-12 huligán a falhoz szorítja a fekete ruhát viselő áldozatot, a földre viszi, majd hosszú-hosszú másodpercig üti, rúgja. Fradimob: Újabb lejárató duma. Bonyha és társa. Ez a társ volt aki még kapott. Senki más.

  Nyíri leszögezte, előre megfontolt, összehangolt támadás történt a Bonyha becenevű korábbi vezérszurkoló, valamint a felvételen látható férfi ellen. “Az, ha valakinek a barátnője váltóruhát hoz be, nem arra utal, hogy hirtelen felindulásból elkövetett támadás történt a lelátó alatt.” Fradimob: Igen tudjuk. A horogkeresztes zászlótól, a Csatáry molinóig itt minden szervezett, összehangolt, a cél a klub lejáratása. Sőt. Mi voltunk a választási irodánál is. Nyíri, te csak a feszültséget kelted. Nem tudsz belenyugodni abba, hogy Kubatov megegyezett az Szszjn-nel.

  10.10: 59 kérdés érezett a Ferencvároshoz az utóbbi időben, a sajtó munkatársai mindezekre választ kapnak most. A rendőrség kérése, hogy hangfelvétel, kép, illetve videó a személyiségi jogok védelme érdekében nem készülhet az eseményen.

  10.07: Elkezdődött a sajtótájékoztató!

 • Buják

  Arcpirító hazugságok megint sajnos.

  A szkenner mindkét kézzel működik, levették a lenyomatott mindkét kézről.
  Nekem is volt már olyan, hogy bal kezes leolvasóba a jobb kezem kellett tenni, úgy működött, de másnál is láttam ezt.

  Bonyha agyi képességeiről: Bekötött kézzel beállt a szkenneres sorba…. 🙂 🙂 🙂

  A későbbi képeken hová lett a kötés a kezéről? Bent meggyógyult? Linketlt képen bal alsó sarok!
  https://photos.google.com/share/AF1QipPxu9WBP-_6w_jmEVovcpB7KU3ncckt-wd74ngC1jc83gL6IP_yYLHQd88RkfM9Ww/photo/AF1QipPU2__hZoCWOaEU30HkSo5TXAF9I0cfP7wquM4?key=RzlGSUU1N2I0TG1IX3d2RkNkUk9INEhxWWM3aHl3

  Illetve most már tudjuk, hogy vannak olyan biztonságiak, akik mellett simán meg lehet tenni bármit! Verekedni, maszkot húzni legalábbis biztosan.

  • S = k × log × W

   ,,Illetve most már tudjuk, hogy vannak olyan biztonságiak, akik mellett simán meg lehet tenni bármit! Verekedni, maszkot húzni legalábbis biztosan.” …kést bevinni, át sem nézni, pedig kiemelten veszélyes pontja volt az egész történetnek.

 • Orwell_1984

  Nagyon olybá tűnik nekem, ami eddig is nyilvánvaló volt, hogy szándékosan hagyták elfajulni a dolgokat. A miért most kezdett kikristályosodni, miután megmondták, hogy a korábbi megállapodás érvényben marad. Persze ez csak egy feltételezés (lehet, hogy túlzottan idealista vagy naiv). De nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt az egészet azért hagyták idáig fajulni, hogy a nagyon problémás egyedeket még most kiszűrjék, évekre távolt tartsák a stadiontól és minden egyéb Fradival kapcsolatos sporteseménytől. És ezt még a büntetések és a több, mint kellemetlen visszhang árán is bevállalták.

  • Semmiházi2

   Most megleptél. De ha belegondolsz és ez az egész igaz, akkor gondolkodj el, hogy kik vezetik a Fradit…

   • Orwell_1984

    Nem kell különösebben gondolkodni rajta… Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a saját bűneiket (amit ők nyilván nem tartanak annak) más mércével mérik.

  • Sztaking

   Nem hiszem,a nagyon régi Debrecen meccs óta évtizedes sztori,nem volt balhé amit nem a secu vagy a váltani akaró secu intézett…nagyon nagy pénz,kérlek olvasd el az általam citált passzust.

   • Sztaking

    azt akartam jelezni,hogy a Vezetés sem egynemű..

  • Dei canibus

   Nem tudták lecserélni a tábort. Ezért beengedik őket, és lecserélik a tábor első sorait. A piramis csúcsára a saját embereiket teszik.

   • Zarathustra

    Én csak azt nem értem, hogy miért kell minden adandó vagy annak tűnő alkalommal belénk állni. És amúgy kit/kiket akarnának a piramis csúcsára?

    • Dei canibus

     Lehet titeket. Lehet régieket. Lehet újakat.
     Ott baszták el, hogy ugyanazt mondták Bonyhának is meg Hambergernek is.
     Ami pedig téged illet. Csinálhatsz képernyőmentést, amennyit akarsz, de…
     A többit tudod.

     • Zarathustra

      Minket biztos, hogy nem. A többiről meg kétszer próbáltam veled normálisan beszélni.

     • Dei canibus

      Normálisan? Legutóbb átléptél egy határt. És onnan már nincsen visszaút. És itt már kevés lesz a bocsánatkérés, a magyarázkodás és minden más ami eddig bevált.

 • S = k × log × W

  Ne is hívjuk őket biztonságiaknak, aki már kést beenged és nem lép közbe a biztonság fenntartása érdekében, az egyszerű bámészkodó. 🙂

 • gabesz

  Ezeknek a biztonságiak főnöke volt a főnöke Simi gyilkosainak is ?

 • gabesz

  Egy kérdésem lenne , talán itt emlékszik valaki ? Az nem úgy volt hogy a B2,B3 C1 szektorokba csak B kártyás jegyeket lehetett venni ?

  • Sztaking

   Így volt,de a b1-be lehetett a-val ,majd a végén pár százat a c1-be mert nem fogyott el

   • gabesz
    • Sztaking

     valami nem stimmel,mert a c1-be 1300 volt ami drágább.

    • Sztaking

     Ez érdekes.

     • Semmiházi2

      Senki nem gondolhatja komolyan, hogy vette a jegyét. Szabad bejárása volt a klubházba. Ha meg is “vette”, az csak kirakat.

     • Sztaking

      elvileg oda csak b kártyával lehetett..

     • Orwell_1984

      Gyakorlatilag nem csak B kártyával lehetett. Fentebb/lentebb leírtam, hogy miért.

     • Sztaking

      Lehet azonban a sportsérüléses mese az megdőlt.

     • Orwell_1984

      Ezt nem vitattam, csak a jegyvásárlással kapcsolatos felvetésére válaszoltam.

     • Sztaking

      ok

  • Orwell_1984

   Aki megvette a bejelentés előtt, illetve bérlete volt a B2-C1 szektorokba, azoknak már természetesen nem törölték a foglalását. A B1-et meg nyitva hagyták az A kártyásoknak is, amíg meg nem telt.

 • Imi

  Alakulnak a dolgok.Lassan már mindenkinek letisztul a kép hogy hogyan történt a balhé pontosan.Szerencsére jó hangulatú lehetett a sajtótájékoztató.Továbbra is megvan a megegyezés.Ez nagyon fontos.Fontos továbbá,hogy a szeku egyik embere(vezetője is talán) már most fenyegeti a szurkolókat hogy megbosszulja bonyhát.Nagyon gyorsan ki kell emelni a nem oda valókat a szekuból is mert szerintem a következő balhé miattuk lesz.Ez ha lesz még egy balhé,az végzetes lehet.Örökre oda lehet a megegyezés.

  • Aro

   Az ég óvjon minket attól, hogy megint beinduljon egy harc a szekuért. Eddig majdnem minden balhé emiatt volt amióta meccsre járok. Sajnos vannak erre utaló jelek 🙁

   • gabesz

    Mármint arra célzol amiről beszélt Szeiller is ? bár nem tudom olvastad e az interjút vele ?

   • Sztaking

    ezer éve mondom kizárólag a Rendőségnek kéne biztosítania,de túl nagy biznic..úgy látszik.:(

  • gabesz

   A Secuba aki nem való az Agyas és az összes ember !

 • Semmiházi2

  Most kéne kintmaradnia mindenkinek. Aki itt csuhás huligánokat lát egy szegény, késsel a büfé előtt várakozó sérült emberrel szemben: az menjen be. Aki szerint nem az a 6-7 ezer együtt ugráló massza a Ferencváros, hanem a thomasdollok, meg az oroszpalik: menjen be. Akik szerint a vezetés nem századszor köpi szembe a Fradizmust a hazugságaival, kicsinyes cselszövéseivel: menjen be. Én már kint maradok. Gondolkodjon, emlékezzen mindenki…

  • fogpaszta

   Nem igy van!

   A Ferencvaros az a 6-7 ezer együtt ugráló massza es többi 12-13 ezer szinten ugráló ember EGYÜTT . Meg persze a klub , a hagyományok, a megszámlálhatatlan kupak, érmek, stb!!

   Aki nem a Ferencvaros az 20-30 hugyagyu csukjas seggfej meg a késes!!

   • Aro

    Meg a minden eszközzel a szurkolók ellen küzdő operatív igazgató, a jogsértésből politikát csináló elnök, a Vizo-kommunikátor, a köpködő titkár és a sittes haverokat pofátlan hazugságokkal védő biztonsági igazgató sem a Ferencváros, nagyon nem.

    • nilgor

     Ja, mert a korábbi vezetők hova rakták a lóvét, ha egyáltalán volt?
     Most csak a Fradivárost említeném.

  • Vytautas_csoportkör

   Napokig mondtam – es ebben a ckozep posztja is megerositett -, hogy aki barmelyik fel felelosseget elmaszatolja es relativizalja, az egy seggfej.
   Jottek a felhaborodott valaszok, hogy nagyon is szamit, ki kezdte, mert a sracok (“a hosok”) jogosan hatastatanitottak az artatlan haverokra tamado bonyhat.
   Erre bebizonyosodik az ellenkezoje, es ahelyett, hogy melyen elkussolnanak e hangok, meg hangosabba valnak. Dehat kubatov. Dehat nyiri. Dehat a gyikemberek.
   En tovabbra is ugyanazt mondom: aki barmelyik fel felelosseget elmaszatolja es relativizalja, az egy seggfej (keselo bonyha, lincselo csocselek, kollaborans szeku: remelem soha tobbe nem latjuk oket a stadion kozeleben).
   Seggfejekert nem hullajtok konnyet.

   • S = k × log × W

    Ha már elmaszatolásról, sőt, direkt hazudozásról beszélünk, akkor erősen hiányos a felsorolásod: https://uploads.disquscdn.com/images/c13797c894633ba9205a314fdcfd78401bf37ec459c0fbc55fb7988d2b10cc46.jpg

    • nilgor

     Még a gipsz is felrakható, levehető.

     • S = k × log × W

      Bizonyára. Elég érdekes, hogy a bemenetelkor még a kezén kellett lennie, bent viszont már levette. Sérült kézzel azért jól használta a kést.

   • Semmiházi2

    Gyíkemberek nincsenek a sztoriban. Mocskos gazemberek viszont vannak a Club vezetésében. Te elfelejted hamar a szart, én nem. Ennyi. Menj be ha akarsz. Hidegen hagy. Seggfej vagyok.

    • nilgor

     Tudjuk, nem kell külön hangoztatnod.

   • naenkivagyok

    Pár nappal ezelőtt simán le lettem oltva jó néhány ember által, amikor mondtam, h nem Bonyha kezdte a tettlegességet. Abszolút egyetértek a Veled. Aki felelős bármilyen módon, az kapja meg a megérdemelt büntetést.

  • Nationalelf

   Szeretném mindenki figyelmét felhívni egy érdekes tényre: Szkennerrel közel 3,5 év ment el balhé nélkül, szkenner nélkül egyetlen meccs sem. Amint kikapcsolták a szkennert, egyesek mindjárt kedvet éreztek arra, hogy agyonverjenek egy embert.

   KUBATOV VISSZA A SZKENNERT!

   • S = k × log × W

    Lakhelyelhagyási tilalommal oldják meg az eddig azonosítottak esetében a kint tartásukat, tehát a szkenner úgy bedőlt, ahogy csak lehet, pontosabban tök felesleges. És nem verték agyon a késekkel, kiskapun, bandázsolt kézzel bejutót, tudomásom szerint életben van.

    • Nationalelf

     Ott ahol nem volt szkenner, bejutottak a huligánok. Ott ahol volt, nem. Nekem nem tűnik úgy, hogy bedőlt volna.

     • S = k × log × W

      A szkenner nem a bejutást akadályozza meg (hivatalosan), hanem a kitiltott visszatérését ugyebár és mivel ezt más módon is el tudják érni, így logikusan bedőlt. Amellett a késes eddig is bejáróként évekkel korábban szkennelt, hiszen ott volt a lelátón, mégis az oldalkapun be tudott jutni. Felfegyverkezve.

     • gabesz

      Te biztos vagy abban hogy Bonyha szkennelt ? Én nem.

    • nilgor

     Csak az egyik szeme bánta, így komolyabb lesz a bünti, ami többeknek egész életében fizetős lesz. Maradandó egészségkárosodás miatti.

   • Orwell_1984

    Alapvetően nem érted a szkenner telepítésének, alkalmazásának lényegét… Másrészt, ha az elmúlt 3,5 évről beszélünk, akkor azt is ki lehet jelenteni, hogy a c.gányozás miatti pénzbüntetéseket és néhány pályára kerülő tárgyat sem akadályozott meg… Pedig bent sem volt a “csürhe” (sic!)….

    • Semmiházi2

     Meg a többször pályára dobott különbözö tárgyak, satöbbi.

   • Semmiházi2

    Nem igaz amit mondasz. De mindegy, nem neked szólt, te kint vagy évek óta.

   • Sztaking

    az mi volt mikor a Vidi Edző családját támadták be,Nem kéne hazudozni,a késeket behozó illető is skennelt… Miről beszélsz Te?!

    • Semmiházi2

     Stresszes amióta nem szív, ne bántsd. Magányosan, távol az országtól nem könnyű.

    • nilgor

     Az egy félreértésvolt, mert a gyerek és anyja nem értett magyarul egy mukkot sem. És MLSZ-rendezvény volt, nem a fradié. Bérbe vették a stadiont.

   • ir99

    Közismert tény, hogy diktatúrákban sokkal jobb a közbiztonság, mint a szabad demokráciákban. Ebből a tényből kiindulva még egyetlen egy normális, épeszű ember sem mondja azt a közbiztonság javítását megcélozva, hogy legyen akkor demokrácia helyett diktatúra…

    Talán érted a hasonlatom.

    • nilgor

     Akkor mondom, legyen diktatúra.

    • gabesz

     Kubában diktatúra van ! Közbiztonság is van szerinted ? Caucescu Romániájában jó volt a közbiztonság ? A hivatalos igen ! Mert a diktatúrákra jellemző a vakítás és hazudozás.

   • Aro

    3,5 év alatt ezek a huligánok lehoztak tízezres rendezvényeket is egy hangos szóváltás nélkül, amikor megint kapcsolatba kerültek a szekuval és a klubbal akkor rögtön megtörtént a baj. KUBATOV és SZEKU takarodj!

   • gabesz

    Már mint ilyen balhéra gondoltál hogy nem volt ? Meg sok sok meccsen ahol a halhatatlanok vertek más szkenneres Fradistákat ? Mert balhé az volt csak takargatni kellett ! Szurkolás az nem volt, meg néző szám, de azt is fel kellett hazudni ! Mert ugye állami pénzeket kapott a szkenner és hát finanszírózni kell a möködtetését ?
    a párt érdek sok mindent felül ír !Párt érdekből még kést is beengednek olyannak, akit már több meccsről ki kellett voln vezetni és régen eltiltani ?https://uploads.disquscdn.com/images/1bbc53a826177100a568a89e93af8a2d8d0df1ac0fe91304f9b9dff86e90b86f.jpg

  • fogpaszta

   Na akkor mégegyszer – hátha most nem lesz törölve….
   Szóval nem igy van!

   Mivel a Ferencvaros nemcsak az a 6-7 ezer együtt ugráló massza a Fradi, hanem a veluk együtt ugráló 12-13 ezer ember es természetesen a maga a klub, a hagyományok, a mérhetetlen szamu érem , trófea , stb együtt a Fradi!!

   Aki nem a Fradi az a 20-30 gyenge elméjű es a késes…

   Sztem!!

   • Zarathustra

    (Semmi nem lett törölve..)

    • fogpaszta

     Gorgess csak lejjebb…

   • Semmiházi2

    Menj be ha akarsz. Felnőtt ember vagy.

   • gabesz

    1 késes volt és 20 -30 secus akik rossz utasításokat kaptak és lehetővé tették az egy késes nagy balhét gerjesszen, és az biztos hogy az a vezető aki folyamatosan arra törekszik széthúzás legyen hogy minél kevesebb ember járjon meccsre hogy minél lanyhább legyen a hangulat, Ők nem a Fradi Ők a Fradi hiénái akik a zsebüket tömik a Fradiból és olyan hatalmat élvezhetnek amit nem érdemelnek meg amire nem alkalmasak.
    És minden 200 emberből 180 ezt állítja !

    • nilgor

     Mivel Hambergerék külön kérték, ne legyen ott a secu, így ŐK is éppolyan felelősek, mint a Klub. Aki az ellenkezőjét állítja, menjen a.

     • gabesz

      Mit kértek ? 😀 Kevered a fazont a faszoddal ?
      Azt meg vég kép nem kérte senki hogy oldalt engedjék be motozás nélkül ? Hogy ne ellenőrizzék hog tényleg kötés volt e rajt ?
      Lehet csűrni csavarni de az emberek nem hiszik ezt el !
      Azért össze tudják rakni hogy a FIDESZ érdeke a szkenner üzemeltető érdeke azért kapott állami pénzt ! Össze tudják rakni hoogy a Secu érdeke , hogy a több százezer fizetésért , nekik nem érdekük 12-20 ezres leátó mert dolgózni kell ! Az Ő érdekük a kapu mögött 200-300 fő és egy olyan cimbi Capónak aki mint Bonyha meg hal értük vagy a tőlük kapott pénzért ha kell !
      Szóval az emberek össze tudják rakni hogy Bonyha nem véletlen ment el otthonról késsel, nem véletlen engedték be az oldal kapun nem véletlen provokált, és az MLSZ nem véletlen csak a B kártyás szektorokat zárta le ! Mint ahogy nem volt véletlen az se hogy Kubatov előre látó volt és az oldalsó szektoroknál nem opciónális a szkenner kártya ! Bár magyarázatot nem tud adni, legfeljebb azt hogy muszáj fent tartani párt érdekből az állami pájázatot kapott terméket !
      Akár mely fórumon fel volt téve a kérdés hogy Kubatov és a Secu felelős e elsősorban. 1000 válaszból 800 mondta igen !

  • gabesz

   A cél az hogy mindenki kint maradjon hogy se foci se hangulat se Fradi ne legyen ! Dózsás Nyirinek csipi a szemét a sok drukker a jó és erős Fradi !

 • Sztaking
 • fogpaszta

  Tisztelettel kérdezem, hogy miért lett törölve a kommentem amit Semmihazi2 – nek a bejegyzésére írtam?

 • gabesz

  Sajnos a Ferencváros elnöke egy gyenge ember aki a saját emberei felelősségét nem fogja megállapítani , nem mer senkit leváltani , mert gyáva mert fél hogy sokat tudnak róla !
  Sajnos a saját emberei bábja, és vissza kell vegye a Fradit attól a 20000 embertől aki élvezte a Debrecen elleni meccsen hogy vissza kapták. Ez van mikor az elnök a külvárosból jön és tele van kétes értékű volt sittes ismerősökkel.