Batik távozóban

A csakfoci tudni véli, hogy Batik távozni készül, a rossz hír az, hogy ez nagyon úgy tűnik tényleg így van. Batik kálváriája a sérülésével kezdődött, majd visszatérése után Thomas Doll részéről nem volt töretlen a bizalom, ő pedig játszani szeretne.

“Batik a csapattal két Ligakupát, két Szuperkupát, egy bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet szerzett, a 2015-ös, Videoton elleni döntőben gólt is lőtt. Ezt követően nem sokkal szenvedett súlyos sérülést, ami után 2017 júliusában, a Puskás Akadémia elleni 90 perccel tért vissza a Fradi bajnoki kezdőcsapatába.

Batik az idei szezon első részében alapembere volt az együttesnek, ezt követően azonban egyre kevesebb lehetőséget kapott Thomas Doll vezetőedzőtől. Információink szerint a Ferencvárosnál marasztalnák a játékost, akinek a nyáron lejár a szerződése, a futballista azonban sokkal többet szeretne a pályán lenni.

Emiatt pedig, ha az idény utolsó időszakában nem változik gyökeresen a helyzete, nagy eséllyel nem hosszabbítja meg szerződését a Fradival, hanem másik egyesületben folytatja pályafutását. Batik 2012. januári érkezésével jelenleg az FTC legrégebb óta az együttest szolgáló labdarúgója.”

Csakfoci után szabadon