Bárcsak…

Ugye megvan mindenkinek az a hétfői videó ahol Botka Endre kispesti mezei a lángok martalékává vállnak?
A Kispest Honvéd szurkolói töltötték fel a világhálóra amikor véglegesen kiderült, hogy Botka Endre a Fradiba jön.
Ott van alul majd nézzétek meg ha még nem tettétek! De elég sok szurkolójuk háborodott fel a történteken, pl. Honvédos, “Szövis” ismerősünk hosszan értekezett a csalódottságáról és fejezte ki megvetését a két árulóval szemben (a másik Prosser Felcsút), pedig annyira már Ő sem járt ki a Bozsikba. De mi is megosztottunk egy ilyet veletek.

Az merült fel többünkben, hogy milyen jó nekik, hogy még van bennük tűz! Milyen jó, hogy van akikért így fel lehet háborodni!
Bárcsak úgy érezné valaki, hogy van értelme válaszolni a témában. Bárcsak mi is kiállhatnánk a csapatért, ahogy kiálltunk az NB2-be való jogtalan kizárásunkkor! Bárcsak tűzbe hozná a többséget még a Fradi és elfelejthetnénk, hogy csak 15 ember ünnepelte a sasnál a bajnoki címet, miközben 2 (kettő) db. Ujpesti arc még a lepattanózás lehetőségével is eljátszadozhatott! Bárcsak ne keveredtünk volna korpa közé, hogy már szinte alapigazságként kezelik az ország futballközegében a Videoton, Felcsút, Fradi hármast amik/akik bármit megkaphatnak és bármit meg is kapnak (köz)pénz, TAO nem számít így bármit meg is tehetnek. Bárcsak ne értük volna el azt az erkölcsi mélypontot ahol emberek azt tudják teljes hittel írni és mondani, hogy ha több mint 65 éve a bolsevikoknak is lehetett elvinni a Kocsist meg Czibort akkor most nekünk is lehet, (nyilván valami balkáni vérbosszú törvénye szerint) és bárcsak azok akik ezt mondják meg tudnák magyarázni, hogy ha ilyet tennénk most a hatalommal visszaélve, mitől lennénk jobbak a bolsevik trógereknél!
Azért szeretném leszögezni, hogy szerintem tehetséges gyerek az Endi, nagy nyereség, hogy idejött. De bárcsak a vezetőség szerint hasonló forgalmi értékű Kárász is felmerülne komolyan erre a posztra. Bárcsak ne látszódna igazolódni az a konteo, hogy Fradista aki azonosulni képes a szurkolókkal az nem játszhat a Fradiban amíg Kubatov Gábor az úr.
Bárcsak ne vették volna el a Fradizmus élményét!
Bárcsak …

 • gabesz

  1 Fradit utáló ondósejt vezeti a Fradit, és ezt 1 a Fradizmust politikai befolyásért eláruló jellemtelen senki , egy gyáva szar , elnökként engedi ! Orosz Pálról meg nem is kell beszélni. Ő gy senki egy pénzért az apja emlékeit, nevét is megalázó senki.
  Filléres senkik ezek ez itt a baj !
  Fradi nevelés véletlenül sem kaphat lehetőséget, de egyre kevesebb kell ahhoz hogy valaki Fradi mezt öltsön. Már bármilyen kutyákra ráadják a Fradi címeres mezt és pályára küldik.
  Jellemtelen szerencselovagok, és züllött mentális koldusok csapata lett a Fradi.

 • shepherd

  Tökéletes írás!

 • Scenkhyalfi

  Mennyi volt a vételára? Mennyit kap havonta? Remélem, nem sérült le, hogy hozzánk igazol?

  • Vanek B Edouard

   Esznel vagy? A kubatov fc-nel ezek szigoruan titkos informaciok.

 • norbi91

  A felcopók már alibiSzakályt szeretnék. Mennyire egy igénytelen társaság….

 • norbi91
 • Szélkecske Nationalelf | 13

  Igen, én is féltékeny vagyok arra, hogy ők simán elégetik szeretett klubuk szent mezét! 🙂