Balmazújvárosból igazolunk?

A csakfoci legalábbis azt hallotta és tegnap meg is írta, hogy Sigér Dávidot kinéztük magunknak. a csakfoci valamiért jótékonyan 26 évesnek gondolja, de a srác ’90 november 30-án született, úgyhogy most múlt 27, akinek a cikk szerint még erősen alkudoznak az árán.
Határozottan szkeptikusak vagyunk az ilyen régóta lappangó tehetségekkel kapcsolatban, de mit tudhatjuk mi ugye, lássuk mi lesz belőle! 🙂

címlapkép: Balmazfoci

 • György Bakallár

  Aki 27 éves korára csak Balmazújvárosig jutott el azt nem is tudom hogy mi módon “vehettük észre” ? Félek hogy valami befolyásos keresztapa állhat a háttérben. De ne legyen igazam. Ha Ti szkeptikusak vagytok akkor mit mondjak én?….

  • gabesz

   Szerintem ez segítség lenne Balmaznak. Először Bognárt elküldik a 19-évesekhez, hogy eszébe se jusson hogy maradni akar. Most meg gondolom ingyen nem akarják elengedni hisz akkor oda megy ahova Ő akar, de ha cserével engedik el akkor, oda megy ahova a Fradi akarja. Persze megtehetné nem megy és vár egy olyan ajánlatra ami a Fradinak neki is jó, de olyan ajánlat van ha a Fradi a fideszes testvér csapat balmaznak akarja adni ? Hisz Balmazon még a benzin is olcsóbb ! EBBEN AZ EGÉSZBEN EZ A GECISÉG ! FIDESZ POLITIKA ! NEM LEPNE MEG HA ELMÉLETEM IGAZ LENNE ÉS BOGNÁRT EZÉRT KÜLDTÉK AZ U19-HEZ EDZENI HOGY BEZSAROLJÁK ! EZEK NEM TUDNAK TISZTESSÉGES ESZKÖZÖKKEL JÁTSZANI.

 • Schenkhyalfonz

  Sérült?