Baj és szégyen lenne

Ezt válaszolta a meggyötört Csányi a királyi médiának arra a kérdésre, hogy mi lenne, ha a részben hazai rendezésű – Kész lesz addigra a Puskás? Mennyivel fog megdrágulni? – 2020-as EB-re sem jutnánk ki.

Az m4sport.hu írja:

“Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a közmédiának elmondta, több olyan eredmény is született a kvalifikációban, amely nem felelt meg a várakozásoknak, így az andorrai vereség, vagy feröeriek elleni összecsapás. Hozzátette, jövő kedden az elnökség meghallgatja szakemberek véleményét, valamint a válogatott vezetését és természetesen a szövetségi kapitány beszámolóját is, s ezt követően kell a megfelelő döntést hoznia.

Csányi Sándor hangsúlyozta, természetesen a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája is lesz, éppen ezért óriási “baj és szégyen lenne”, ha nem kvalifikálná magát.”

Szóval kedden kiderül van-e 200 millió forint eltávolítani Storckot, a probléma az, hogy mindenhol Storck emberei – beleértve a fiát is..- vannak.

Első körben jó lenne nyilvánosságra hozni a Double Pass idei jelentését, vélhetően kiderülne 2014 óta, mióta Dárdai javaslatára átvilágítást végeztek és javaslatokat tettek, mégis mi változott mostanra az utánpótlásban.

 • Scenkhyalfi

  Az a jelentés éppúgy nem tartozik reánk (egyszerű parasztokra, akiknek a pénzéből működik a rendszer), mint egy korábbi átvilágítás eredménye.

 • Dolse

  ez a disznó ugyanabba a folyóba lépett, mint oroszék. szerintem a mienk az egyetlen olyan eb résztvevő csapat ahol a játékosok kevesebbet keresnek átlagban, mint a szövetségi kapitány…persze valahol (régen) ez lenne a normális, de manapság ez nonszensz

 • corbendallas

  Az tök világos, hogy kirúgják a storkot. Mondjuk a német szagember esetében nem nehéz ezt a döntést meghozni, és ezáltal kurvakibaszott hozzáértőnek tűnni.
  És azután mi lesz?
  Kinevezik xy-t, vagy jobb és/vagy eredményesebb lesz a játék, vagy nem. A lényeg – az egyetemes “magyarfutball” szakmai/mentális állapota – tökéletesen változatlan marad. Pártérdekek által vezérelt, a szakmaiságot minden elemében nélkülöző, álságos, fidesz által rángatott marionett báb marad.
  Ami a leginkább zavar – amellett, hogy a válogatottat kvázi narancsmezbe bújtató köztörvényes bűnözők elvették az élményt, amit régen a válogatottnak szurkolás jelentett -, hogy azt, hogy szurkolunk-e ennek a nyomorult pártbrigádnak (ez volna a válogatott) “magyar vagy, vagy nem vagy magyar” kérdéssé tették. És nagyon sokan asszisztálnak ehhez, azonosultak ezzel a beteg felfogással.
  Mert ha nem rázod a kerítést Svájcban, nem őrülsz meg egy Lettország elleni “sikertől”, vagy nem buzizod – az egyébként valóban gyomorforgató – hisztiánó rinyáldót, és nem vedeled a csíkisört árpádsávos alsógatyában, akkor bizony te nem vagy magyar.

  És ez egyértelműen a jelenlegi politikai “elit” bűne, amit sem megbocsátani, de sajnos megbüntetni sem lehet.

  Azért utóbbira kísérletet kellene tenni…