Baj és szégyen lenne

Ezt válaszolta a meggyötört Csányi a királyi médiának arra a kérdésre, hogy mi lenne, ha a részben hazai rendezésű – Kész lesz addigra a Puskás? Mennyivel fog megdrágulni? – 2020-as EB-re sem jutnánk ki.

Az m4sport.hu írja:

“Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a közmédiának elmondta, több olyan eredmény is született a kvalifikációban, amely nem felelt meg a várakozásoknak, így az andorrai vereség, vagy feröeriek elleni összecsapás. Hozzátette, jövő kedden az elnökség meghallgatja szakemberek véleményét, valamint a válogatott vezetését és természetesen a szövetségi kapitány beszámolóját is, s ezt követően kell a megfelelő döntést hoznia.

Csányi Sándor hangsúlyozta, természetesen a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája is lesz, éppen ezért óriási “baj és szégyen lenne”, ha nem kvalifikálná magát.”

Szóval kedden kiderül van-e 200 millió forint eltávolítani Storckot, a probléma az, hogy mindenhol Storck emberei – beleértve a fiát is..- vannak.

Első körben jó lenne nyilvánosságra hozni a Double Pass idei jelentését, vélhetően kiderülne 2014 óta, mióta Dárdai javaslatára átvilágítást végeztek és javaslatokat tettek, mégis mi változott mostanra az utánpótlásban.