Átalakul az nb1?

Persze nem nagyon, csak egészen kicsikét és minket remélhetőleg nem érint. Ha hinni lehet iparági forrásoknak, akiknek eddig nem megerősített hírei szerint jövőre csak egy biztos kiesője lesz az első osztályú bajnokságnak. A második legrosszabb osztályozót játszik majd az NB2 másodikjával.
Hű! Ez lenne ám a reform! 🙂
Akár az is lehet persze, hogy ebből akár valami érzékelhetően jó is kisül. De mivel az MLSZ-ről van szó akik képesek mindenből a legrosszabbat kihozni szkeptikusak vagyunk a témában, hogy ennek bármiféle pozitív (sőt egyáltalán bármilyen) hatása is lesz a nagyszerűen teljesítő hazai futballra.

 • Szóri

  OFF: a Fradi edzők teljesítménye a nemzetközi kupákban 1990 után.

  https://uploads.disquscdn.com/images/62e602bf70425fc5e8fa18558ad2dd920c5c270ba3ac74088b4cfb38b9f12c1b.png

  • gabesz

   Ebben csak 1 hiba van , hogy Doll előtt sose kezdtünk az első körben ! Pl Prukner a Norvégok ellen a 3.körben kapott esett ki 3 ponttal ahova Doll még else jutott sőt mi több a 2 . körben 8 meccs alatt 2 pont Doll termése.

   • Szóri

    Mondtam én bármi ilyet is? Beraktam egy listát, minden komment nélkül, ami így is elég sokatmondó, főleg az általad is mondott tények fényében.

  • csibészke

   Ebből szerintem a 10-nél kevesebb meccsel rendelkezőket ki lehetne szedni mert, hogy Prukner a futottak még Ulisz ellen nyert 2 meccset, meg 1-et a fair-play listás Alesunds ellen attól még nem volt maradnandó, így a listának nincs sok értelme.

   • Szóri

    Ez nem egy lista, hanem tények, statisztika. Nem írtam, hogy ebből le kell szűrni, hogy Prukner a legjobb

   • Szabó Tamás

    De Doll a futottak még albánoktól is kikapott

   • gabesz

    Miért Annak van értelme Hogy Doll 4éve van Novák 1,5 szezonjával hasonlítva ? Vicceljünk már ! Doll első 4 meccse 4 pont ! Vagy a máltai csapat akikkel ikszelt és verte őket nagyobb erő mint az Ulicska ? Vagy köv szezonban nagyobb erő volt a Holland másodosztály 9 . helyezettje ? Hát ha valaki Pruknert nem bírja az Én vok ! De Prukner kupa szezonját a bajnokival össze vetni ? A norvégok utáni kiesést követően Kubatov elzavarta a fél csapatott . Doll nemzetközi szinten egy kalap szar !

   • gajzi

    Ja, Varga 3-at meccselt, abból egyen továbbjutott az Olimpiakosz ellen, egyszer verte a Sheereres, Ferdinandos, Keegenes Newcastlet. Doll győzelem, döntetlen egy holland másodosztályúval, Sliemaval, bukta horvátoktól, albánoktól, dánoktól, egyedül a Jelgavat vertük oda-vissza, de az sem volt egy nászmenet. Tényleg nem lehet ezt összehasonlítani.

    • Visnyei Balázs

     A bosnyák Zeljeznicar kimaradt a zakók sorából.

     • gajzi

      Ne már basszus, két évbe telt elfelejteni… 🙂

 • csibészke

  Az lenne a jó, ha lenne 1 kieső 3 osztályozós csapat, az első 8 meg play-off, 2 nyert meccsig.

 • Szabó Tamás

  Ez nagy változás. Gondolom vagy 20 kiló pogácsa elment amíg ezt kitalálták. Azért az tetszik önbizalmuk az van némelyik már közel 20-30 éve dolgozik a MLSZ-ben és semmi eredmény de majd jövőre, meg majd kitalálunk valamit. Lassan a zoknik színét cserélik hátha az a baj.Mind tudatlan ingyenélő sajnos a egész társaságot fel kéne oszlatni és szakmai alapon létrehozni egyet.

 • Attila Dreher

  Ez azért kell, hogy a Puskás Akadémia ritkábban essen ki.