Angliából igazoltunk

A játékos nem akárki, világszerte töretlen népszerűségnek örvend, két ballábas, de legalább a csajok kedvence, sőt, talán még némely fiúké is. Feltehetőleg, amint meglesz a mezszáma, újfradisták tömegei nyomulnak a shopba.

A játékos akkora sztár, hogy miatta még a meccsünket is előrehozzák, így a bemutatója csak és kizárólag róla fog szólni:

Budapest — Előre kellett hozni a Fradi meccsét! Robbie Williams (43) nagyon látványos műsorral varázsolja el magyar rajongóit augusztus 23-án a Groupama Arénában, ezért viszont az FTC augusztus 17-én, azaz jövő hét csütörtökön kell, hogy fogadja a Haladást, nem pedig azon a hétvégén.

– Nemcsak a színpad két oldalán lesznek óriáskivetítők, hanem mögötte is. Tulajdonképpen a színpad teljes háttere egy nagy kivetítő lesz. Főleg ezért kezdik öt nappal korábban az építést – tájékoztatott Márkus Éva, a szervező Live Nation szóvivője, akitől azt is megtudtuk, 52 kamionnal és 9 busszal érkezik hozzánk a The Heavy Entertainment Show.

Írja Volly Gyuri előző munkáltatója, a Blikk. Jó tudni, hogy a marketingjogok birtokosa, a LUSS még ezt is megteheti. A koncert az első a Fradi stadionjában, vagyis abban a stadionban, ahol játszhatunk, ha éppen nincs koncert.. Ha már a szurkolók jelentős részét módszeresen üldözik a diszkriminatív és hibás vénaszkennerrel, akkor igazán ráfér a még kijárókra is egy kis eligazítás: tudja csak meg minden fradista mennyit számít a foci meg a stadion, ha jön Robi. Nagy buli lesz a szkájbokszokban, talán még a Baráti Kört, meg a független szerkesztőket is meghívják egy őőő, pezsgőre Paliék.