A posvány neve

Leírtuk, leírjuk, leírja más is, mégsem történik semmi. Futballfüggőként nehéz az élet, a rendszer vezetését, kiszolgálóit, propagandistáit, a tényeket észrevenni nem akarókat stb ezúton is tájékoztatjuk: Nem adjuk fel!

Olvastuk:

“Dárdai óhaja az volt, hogy a klubvezetők jegy nélkül engedjék be az embereket a stadionokba az első fordulókban – hogy a tönkrevert szurkolói kultúra valahogy helyreálljon, s ne legyenek olyan hangulattalanok a lelátók, mint az EB előtt.

Ha már a klubfoci gyönge (Partizani Tirana & FK Qabala & Torpedo Zsogyino!), akkor legalább vmi gesztusokat lehetne tenni a szurkolók felé, hogy a válogatott által gerjesztett eufóriából jusson vmi az NB I-es tribünökre is – de az illetékesek sehogyan sem reflektáltak Dárdai felvetésére. Minek is, igaz?

Így aztán nem meglepő, hogy az NB I nyitófordulójában a hivatalos adatok szerint csupán 16 248-an látták a helyszínen a meccseket, a legtöbben a Fradi-Haladást (5642), a legkevesebben az MTK-Vasast (638, Dunaújvárosban). S mint a legtöbb hivatalos adat, ezek is felfelé kerekített számok, tehát a valóságban még ennél is kevesebb néző volt kint.

Utólag & sokadszor is nagy-nagy köszönet a válogatottnak, hogy három hétre elfeledtette velünk ezt a posványt, amit úgy hívnak: magyar klubfutball.”

Egy futballfüggő naplójából /Facebook/

  • Josephdemaistreee

    Marseille-ben dupla annyian voltunk és még tv közvetítés is volt. Óóó jajj

  • gabesz

    Kubatov pirózhat ahogy a képen is látszik , máshol még nem lehet csak ha Ők s üldözik a drukkereket ! Hisz pont Viktor nem akar drukkereket a stadionokba és Csányi ! Ők hozzák a törvényt és ők büntetik azokat ahol megpróbálják a nézőket kicsalni, és ők kivételeznek azokkal akik harcolnak a drukkerek ellen ! A fegyelmi bizottság a Videoton–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100 000 forint,