A Páncél ügy kapcsán közlemény

A Ferenczváros közleménye

Joseph Paintsil kapcsán a következő tájékoztatást adjuk:

“A játékossal és klubjával a Thema Youth-al 2017 nyarán kölcsönszerződés keretében állapodtunk meg abban, hogy 2018 nyaráig a Ferencvárosban játszik. A megállapodás során szintén megállapodtunk abban, hogy amennyibe a Ferencváros úgy dönt, a játékost hosszú távra szerződteti, játékojogát vételi opció keretében megszerezheti.

A játékos az érvényes megállapodások ellenére nem jelent meg a téli szünet utáni első edzésen, ellentmondó információkat kaptunk ezzel kapcsolatban. Egyetlen játékos sem fontosabb a klubnál, egyetlen magát profinak tartó játékos sem szegheti meg következmények nélkül érvényes szerződését. A Ferencváros vezetése mindent elkövet a helyzet tisztázása érdekében, a klub érdekeit tartjuk szem előtt, eszerint fogunk eljárni.

A szurkolók megértését és türelmét kérjük, vannak helyzetek, amire a lehető legnagyobb körültekintéssel sem lehet előre felkészülni.”

Persze ez a közlemény a fantáziánk szüleménye, azonban talán ennyi épp elég lenne, aztán lépjünk tovább, a maláriában nem igazán hiszünk, ha valaki nem akar itt játszani: VISZLÁT!