A Páncél ügy kapcsán közlemény

A Ferenczváros közleménye

Joseph Paintsil kapcsán a következő tájékoztatást adjuk:

“A játékossal és klubjával a Thema Youth-al 2017 nyarán kölcsönszerződés keretében állapodtunk meg abban, hogy 2018 nyaráig a Ferencvárosban játszik. A megállapodás során szintén megállapodtunk abban, hogy amennyibe a Ferencváros úgy dönt, a játékost hosszú távra szerződteti, játékojogát vételi opció keretében megszerezheti.

A játékos az érvényes megállapodások ellenére nem jelent meg a téli szünet utáni első edzésen, ellentmondó információkat kaptunk ezzel kapcsolatban. Egyetlen játékos sem fontosabb a klubnál, egyetlen magát profinak tartó játékos sem szegheti meg következmények nélkül érvényes szerződését. A Ferencváros vezetése mindent elkövet a helyzet tisztázása érdekében, a klub érdekeit tartjuk szem előtt, eszerint fogunk eljárni.

A szurkolók megértését és türelmét kérjük, vannak helyzetek, amire a lehető legnagyobb körültekintéssel sem lehet előre felkészülni.”

Persze ez a közlemény a fantáziánk szüleménye, azonban talán ennyi épp elég lenne, aztán lépjünk tovább, a maláriában nem igazán hiszünk, ha valaki nem akar itt játszani: VISZLÁT!

 • lil peep

  Kivásároljátok a szerződéséből (elsőbbséget élveztek a Genkkel szemben) és továbbadjátok,ennyi. Vannak ilyen játékosok Elefántcsontparti meg egyéb afrikai ligákban is,csak körül kell nézni.

  • naenkivagyok

   Viszont vszeg nem akar már itt játszani. Ez ilyen kicsit Mateos feeling, annyi különbséggel, h Paintsil fél év után, még a kölcsönszerződés lejárta előtt dobbantani akar. Szerintem el kell engedni és annyi pénzt lehúzni minden szereplőtől, amennyit lehet szerződésszegés címén.

 • andris89

  orosz pali meg a körültekintés 😀

 • önkritikus

  Nálunk nincs hivatalos tájékoztatás, megtanulhattátok volna már. Majd a főokos (lendvay28) a propagandaoldalon sejtelmesen elkezdi szivárogtatni a tutit a poor népnek, a megfelelő irányba terelgetve az indulatokat..

 • gabesz

  Ki az a normális játékos aki Dollal akar dolgozni ? Huszti is azért nem jött mert ez egy hülye ettől menekülnek ! Nyáron gondolom megint menekül majd a fél csapat, miközben seggszájú Orosz szerint egyben tartják a csapatot és az EL főtábla a cél ? Nem kellene Palinak lemondani, és olyan embernek oda ülni aki képes a Ferencváros érdekeit szolgálni képes egyenletesen fejlődő csapatépítésre ? És nem össze vissza kapkod ? olyan lettet akar akinél Csernik Bognár vagy még Kokch és Steinberg is vagy az elzavart portugál nagyobb színvonal ? Paintsil helyére ! Szóval Pali a szakmai hozzá nem értéséét hogy nem tud jó szerződést kötni, egy még nagyobb ökörséggel tetézi és kapkod ahelyett hogy lemondana ? A Jó kurva anyjának hazudja hogy a bajnoki cím meg az EL csoport kör a cél ! Ilyen hozzá nem értő barommal ?

  • János Bánoczki

   Én már csak azt várom, hogy ez a kibaszott közönség mikor fogja megkérdezni HOL A FERENCVÁROS UTÁNPÓTLÁSA A KURVA ANYÁTOKAT KUBATOV ÉS OROSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LESZAROM A LETTET ÉS A GHÁNAIT! FERENCVÁROS NEVELÉST EREDETI FERENCVÁROSI MENTALITÁSSAL!!!!!!!!! ennyi….

   • gabesz

    a zsebekben. a legkönnyebben ki játszható rendszer , az utánpótlásba menő TAO pénzek ki játszása !
    Pl klub igazgató felvesz x pénz fizetést és utánpótlás tanácsadó állásban + x pénzt. Egy ghánai mondjuk kap 4 millát + up besegitő edzőként 4+3 Én nem mondom így van de azért gondolom hogy hasonlóan vándorol el az UP pénz ami ott van lekönyvelve de máshol köt ki

 • gabesz

  Azok szidják a migránst akik még egy hete éltették és kampányoltak érte ?
  Ne meg azért most kiderült hogy Orosz egy hazug seggszájú ?
  Lehívta az opciót ahogy mondta ? Mert most a közlemény szerint nem !! 😀
  Össze vissza kapkodnak hazudnak , a Fradi vezetősége és kommunikációs stábja egy rakás idióta !

  • Jenő Oszlánczi

   Seggszáju… Ahammmm… Mesélj még, te magyarul sem beszélő, te írni sem tudó! Mert böfögni könnyű, sőt itt a legtöbbeknek csak az megy, miközben a nemzetközi jogról gőzötök sincs (opciós szerződések aláírásáról meg pláne, mert életetekben nem kerültetek ilyennek még a közelébe se), ellenben felelősség nélkül beokádni mindent, na az megy! A Zrt. vezetői már most megtették a szükséges jogi lépéseket és nagyon nem lesz más választása a ghánai gyereknek a visszatérésen kívül, ha csak nem akarja magát eltiltatni akár évekre! Persze van más opció is, hogy jó pénzt kap érte az FTC és úgy takarodik el a francba, de ez megint csak majd a vezetőinken fog múlni! Szóval gabesz, nem kell elnézést kérni, mert tőled ezt senki nem várja el, csak ha már seggszájú, akkor illenék elgondolkodni azon, hogy mégis ki okádja állandóan a szemetet és ki is az valójában! Bár igen, ész és felelősségteljes munkavégzés nélkül ezeket a mondatokat rohadt nehéz felfogni és felböfögni a szennyet meg aztán végképp az élet egyik legegyszerűbb módja! Egyszerű a kritikusok élete és úgy ha nem végzel érdemi melót, úgy aztán a legkönnyebb. További sok sikert a moslékhoz és a mea culpa… Na ilyet nem vár tőled el senki, mert ehhez kellene egy kevéske ész is!

   • gabesz

    miért kérjek elnézést ? Azért mert téged a pénz érdekel és nem az hogy végre a Fradi vezetői ne csak gazdagodni akarjanak hanem egy olyan csapat legyen akit albán pékek szopatnak ?

   • gabesz

    Ja és nem csak egy seggszájú hanem egy gerinctelen ember , aki hagyja hogy a játékost besározzák, mintha az Ő célja nem az lett volna hogy már télen eladja mert akkor kap érte a Fradi pénzt, nyáron viszont nem mert nyáron vagy élt volna az opcióval vagy nem. azért nem jár pénz de most tőle vásárolják ki az élszerződésből ami paintsilt ide köti !
    Szóval gerinctelen egy geci Pali ! De mondom aki Berki kommunikációit írta arról tudtuk hogy az !

  • naenkivagyok

   Az olvasásértés szép, ámde nehéz tudomány: “Persze ez a közlemény a fantáziánk szüleménye, azonban talán ennyi épp elég lenne, aztán lépjünk tovább, a maláriában nem igazán hiszünk, ha valaki nem akar itt játszani: VISZLÁT!”

 • Dolse

  mindig elmegy a legjobb ilyen-olyan indokkal. ez a lényeg. így sehova nem lehet eljutni

 • Zöldfülű

  Nagy kár lenne érte. Ő azon kevesek egyike, aki mutat valamit abból, amit úgy hívnak futball. Kényszerből ne játszon itt, annak semmi értelme.

 • gabesz

  Emese ide oda de persze menekülnek , mert ők is látják Doll addig jó míg FIDESZ berken belül játszik, de vele a csapat a legrosszabban szereplő magyar nemzetközi csapat ! És egy játékos szeret sikeres lenni szeret a Bordeaux ellen nyerni és nam az Albán partizanit szopni !
  Bár az igazi Emese minden évben beszopatja veletek rajongóival hogy cél az EL főtábla meg a csapat egyben tartása ! Ti meg beszopjátok amit fingik az a seggszájú ember 😀 Szegény TI bIrkák akik hisznek neki még mindig 😀

 • Mr. Dickhead

  1300 migránsból, akit befogadott a Fidesz talán akad 1-2 Páncél típusú focista.