A hallhatatlanoknak

Szurkoló hangja:

“Én is most értem haza és én is azt mondom, hogy a “tábor-pótlék” szörnyű volt… Egy Dollozni 2:0-nál egy nb3-as ellen szánalmas. De ami szégyen az a “indul a busz” és “parasztok nincsen hangotok” kb. 5:0-nál. Nagyon szégyelltem magam és a “C” ki is fütyülte őket helyesen. Ezt kellett megérni, hogy a saját stadionunkban, egy gólzáporos győzelemnél a szurkolóink kifütyülik a “tábort”. Pfff”

 • S = k × log × W

  Majd kapsz te is egy-két üzenetet, telefonhívást, bár nagyon jól tudtad, hogy mire mész be.

 • Buják

  Menjél még meccsre persze, aztán meg panaszkodjál, hogy szörnyű volt. Sok esze van ennek is és ezt nem bántásból írom…..

  • Zöldfülű

   Tudod, egyeseknek van ingerküszöbe…

  • máuni

   Ezt már én is nagyon unom.
   Szembe köpik a társaikat, asszisztálnak ehhez az őrülethez, aztán megy a rinya.
   Aki kurvának áll, annak szopnia is kell, ez van.

 • syrius83

  55 és 60 perc között a B-középben 336 főt a D szektor nyitott felében 83 főt számoltam. ráértem… a maradék néző a VIP-ban, büfében és a C-ben volt 😀

 • ibell

  Reális lehet a 4000. Ezren voltak a budafokiak, C-ben is voltak 2500-an, maradék VIP.

  • Scenkhyalfi

   A kaviárosok nem látszottak, de 1000 fő azért ilyen xar sorozat mellett picit eltúlzottnak tűnik. (Ja csak 500, a pipától az utóbbi időszak xar játéka miatt számolni sem tudok, 500 biztos volt.)

   • ibell

    Majdnem tele volt a vendégszektor, az úgy kb. 1000 lehetett. Elvileg 1200 fő környéke a tele vendég.

    • Scenkhyalfi

     Ok.

 • gabesz

  ez a tegnapi meccs , ezt mutatta volna a kamera ? minek ? Van ennél lejjebb ? Érdekli Kubatovot hogy a csapat ilyen körülmények közt játszik ? Le szarja ez a csapatát a Fradit , más nem érdekli csak a politikai karrierje, eladná Kubatov a saját anyját egy Orbán dicséretért, a lányát is taláán árulná, ha FIDESZ érdek lenne ! Ez egy jellemtelen ember , van egy csapata és azt élvezi hogy a csapata azt hallja hogy hazai meccseken is a vendégek vannak otthon ! Milyen vezető az ilyen ? Pojáca Ő is Nyiri is Orosz is !

 • gabesz

  Milyen érzés lehet hogy rúgsz 8-at és az ellenfélt ünneplik ? Persze hogy menekülnek a játékosok minden szezon végén, persze hogy szar a nemzetközi szereplés ! Ki a fasz marad szívesen ilyen vezetőkkel ? Persze hogy akit hívnak menekül, ennél az se rosszabb ha egy darabig nem játszik vagy padózni megy ! Ki normális az megbánja hogy ilyen emberekkel mint Kubatov szóba áll !
  Még hogy BL meg EL szereplés, meg újra bajnoki cím ? Itt normális csapat ezzel a vezetőséggel nem lesz !! Persze utól éri őket a Vasas meg a Honvéd és az eligazoltakat nem tudták pótolni. Ki az a jó képességú játékos aki nem kényszerből megy olyan helyre ahol nincs bajnoki cím megünneplése ahol harcolnak a drukkerek ellen a Klubvezetői és nevetgélnek és cinikusak mikor 8-at rúg a csapat és az ellenfélt éltetik az ellenfél táborától hangos a stadion ??? Persze hogy nem ír alá nem hosszabít, és az ismeretlent választja inkább , és persze hogy sose lesz tisztes nemzetközi szereplés se nem fő csoport, és jó a Kupa cím hogy eltudják magukat adni, de már nem lesz itt bajnoki cím mostanában 10 milliárdból se.