A DVTK ellen bejön a Tábor?

Ebben a hírben nem lenne semmi újdonság, hiszen a Fradimob már jelezte ebbéli jólinformáltságát, és ők is ezt a meccset emelték ki. A Tábor előénekese viszont épp tegnap jelezte közösségi oldalán, hogy NINCS konkrét időpontja az esetleges bejövetelnek, ezt megerősíti, hogy a DVTK meccsre – bár némileg később – megindult a szokásos – értsd diszkriminatív és hibásan működő vénaszkenneres – jegyárusítás. Hamberger Ádám azt is kijelentette, hogy hivatalos hírforrásnak továbbra is a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül – és saját – Facebook oldala tekinthető. És pont.

Az előző mondatokhoz kapcsolódóan annyi adalékimformációnk mégis van RENDŐRSÉGI forrásból, hogy tényleg igaz lehet a DVTK meccsre történő bejövetel, egész pontosan “beengedés”, ahogy forrásunk fogalmazott, bármit is jelentsen ez. Azaz erre a meccsre lesznek először beengedve a Fradi ultrák.

Ki tudja, talán az elmúlt időszak csendje a titkos tárgyalások elakadását jelzik, de Kubatov mégis húz egy merészet és “beenged” a DVTK meccsre?

Jó lenne végre tisztán látni, ki, miről és legfőképpen meddig tárgyal, de leginkább ezt a három évet, és a mindezekért felelős vezetést kellene mihamarabb le- és elzárni.