A DVTK ellen bejön a Tábor?

Ebben a hírben nem lenne semmi újdonság, hiszen a Fradimob már jelezte ebbéli jólinformáltságát, és ők is ezt a meccset emelték ki. A Tábor előénekese viszont épp tegnap jelezte közösségi oldalán, hogy NINCS konkrét időpontja az esetleges bejövetelnek, ezt megerősíti, hogy a DVTK meccsre – bár némileg később – megindult a szokásos – értsd diszkriminatív és hibásan működő vénaszkenneres – jegyárusítás. Hamberger Ádám azt is kijelentette, hogy hivatalos hírforrásnak továbbra is a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül – és saját – Facebook oldala tekinthető. És pont.

Az előző mondatokhoz kapcsolódóan annyi adalékimformációnk mégis van RENDŐRSÉGI forrásból, hogy tényleg igaz lehet a DVTK meccsre történő bejövetel, egész pontosan “beengedés”, ahogy forrásunk fogalmazott, bármit is jelentsen ez. Azaz erre a meccsre lesznek először beengedve a Fradi ultrák.

Ki tudja, talán az elmúlt időszak csendje a titkos tárgyalások elakadását jelzik, de Kubatov mégis húz egy merészet és “beenged” a DVTK meccsre?

Jó lenne végre tisztán látni, ki, miről és legfőképpen meddig tárgyal, de leginkább ezt a három évet, és a mindezekért felelős vezetést kellene mihamarabb le- és elzárni.

 • István Vári

  lári-fári

 • Imi bácsi

  kubi le akar mondani

  • György Istvánovits

   Hol kell aláírnom?

 • Sztaking

  Nem kell felülni a pletykáknak :
  Ádám Hamberger
  6 hrs ·

  Mivel rengetegen írtok ismét emiatt, MEGINT leírom. Egyelőre
  NINCS biztos dátum a Tábor visszatérését illetően

  • Sztaking

   a többi hír ? nem számít.

 • önkritikus

  Ez már megint kezd komolytalan, rétestészta szerű, zárt ajtók mögött zajló titkos egyezkedéssé válni.
  Én úgy érzem hogy ezzel már a katarzis érzést veszélyeztetik. Ez így nem fog már akkorát szólni, ha esetleg tényleg bemennek (szerintem nem), mintha gyorsan, egyértelmű elvek mentén, transzparensen lezavarták volna ezt a legújabb “tárgyalást”.
  Azt meg csak halkan kérdezem hogy ez így vajon kinek az érdekét szolgálja?? A Fradiét biztos nem..

  • gabesz

   A Fradi érdekét az szolgálná ha a vezetői mem a Fradizmust ztáló politika csicskásai, Orbán Viktor szolgái lennéének, aki a még 2 élltükben hösökről elnevezett stadion egyikét elvette és az ország egyetlen Aranylabdását megalázta azzal hogy a Grupama cégnek adatta azt ami a Császáré volt !
   Szöval amíg Orbán Viktor dróton rángatott bábja a Fradi elnőke ott semmi se fogja a Fradi érdekeit szolgálni.

 • csibészke

  Bemegy a tábor, volt szerencsém ma a nagyemberrel találkozni.
  Biztos még van nyitott kérdés, nem nehéz kitalálni, hogy mi olyan kurva fontos.
  Jobb lenne nem tudni semmiről.

  • Sztaking

   Leírtam alant Ádám válaszát erre ,a többi pletyka.

 • Osztogato

  ne felejtsétek együtt elénekelni a himnuszt kubatovval….
  SZÉGYEN!

  • Fokhagymás Túró Rudi

   Pontosabban a Himnusz remix verziojat, amit mar megszokhattunk sportesemenyeken…

 • gabesz

  Bemennek nem mennek nem mindegy ? Jobb lesz ?
  Valaki elhiszi hogy a tábor ott léte megfogja változtatni a közeget a hozzáállást !
  Csak egy nimbusz fog lerombolódni, és szervezet csoportok saját magukat lerombolni, no ez a félelmem.

 • yoda

  Én is utálom kubatovot. Ahogy furulyást meg a többi köcsögöt is utáltam. De járok meccsre és szurkolok a csapatnak. És most vége létrejöhet a megegyezés, nagyobb arcvesztés nélkül mindenki bejöhetne abba a nyomorult stadionba. De nyüzsögnek itt a csakazértis forradalmárok, akik akkor se jönnek be. Mondjon le kubatov. És utána? Mit találtok ki? Nem megyünk be míg írásban elnézést nem kérnek az előző évekért? Ha az megvan akkor addig nem míg kárpótlásul nem lesz ingyen a sör? Szerintem itt sokan már be se akarnak jönni, fotelből jól megmondják hogy aki nem olyan fasza gerinces csávó mint ők azok mind kubatov csicskái.
  Legyen meg a megállapodás és a szurkolók kerüljenek vissza oda ahova valók: a stadionba. Én nagyon várom, mert hányinger és szégyen amit a hallhatatlanok csinálnak.

  • Magyar Levente

   Nincsen csakazértis. Helyette vannak, akik alapból nem is kezdeményeztek volna ezekkel semmilyen tárgyalást, hogy mennyien, az majd egyszer kiderül. Nem kell túlgondolni írásbeli exkuzálásig, ingyen sörig, ez már hangulatkeltés. Sokféle szégyen van a hallhatatlanokon kívül is, ilyenek például Gera “szarokapofátokra” Zoli, Hajnal “mindigtökéletesenfelmondomaleckét” Tomi, Dibusz “újrajátszásbanreménykedünktípusúsportember” Dénes és még jó néhány. Ezekért érdemes lesz berohanni.

  • gabesz

   Bemész és drukkolsz a Fradinak ? Van olyan foci csapat hogy Fradi ? Vagy Te is azok közé tartozói akiknek a pisit söröspalackba teszik és ráírják sör akkor az sör ? Ls itt nem arról van szó hogy hogy játszanak, hanem arról hogy a Fradi egy érzés egy légkör egy fogalom, és ez most a klubbon belül sincs ! Mert mikor Furulyás volt vagy Kubatov Nagybátyja kezelte gazdasági igazgatóként a BLpénzeket is és Szívós úr volt az atya úristen sőt mikor a zsidó várszegi kezében volt a klub akkor még követelmény volt hogy aki a Fraditól kap fizetést az Fradis legyen ! Ma van ilyen ? Ennél Fradi ellenesebb vezetés nem volt soha ! Mert ezek nem a pénzt lopták el meg az ingatlant, hanem a FRADI SZELLEMISÉGÉT ! És aki úgy beszél mint Te hogy ezt igenis támogatni kell és a FRADI SZÉTVRÉSHEZ ASSZISZTÁLNI KELL , AZ SAJNOS HÜLYE.

   • yoda

    Te meg szép vagy.
    Egyébként ugyanezeket a dolgokat leírhattad volna a régi időkről is, ugyanúgy csinálták a hülyeséget. Hoztak Kriston Titiket, beengedték Torgyánt stb. csak akkor még biztos volt kedved meccsre járni. Most már nincs és inkább rózsaszínre fested az álmaidat. Szívből utálom azt a csürhét akik a Fradit most vezetik, de szeretem a magyar focit (perverzió) és továbbra is a Fradinak szurkolok. Ha azt mondod hogy a korábbi általad említett gazember nem akarta ellopni/kisajátítani a Fradi szellemiségét akkor szépen becsapod/nyugtatod magad.

    • gabesz

     Annak az általam említett gazembernek volt az embere és gazdasági igazgatója Kubatov nagybátyja és jobb keze néhai Orosz Pál , és ők vezették be Kubatov Gábort a kettes szektorba, ahol mondjuk a legjobb barátja lett Gál Laci a néha technikai igazgató ! Csak egy picit is tudnál a Fradiról valamit meghasználnád az eszed rájönnéll hogy pont azok vannak a Fradinál hatalmon akik rosszat akartak ! De pont az az ember kap milliárdos megbizásokat a Fraditól aki ott ült Kisteleki alelnökeként a Ferencváros törvénytelen kizárásakor ! Tudod bíróság kimondta majd egyezkedtek az MLSZ-el majd Kubatov eltekintett a kártérítéstől ! Bár ennek a Kubatovnak az embere a mai elnökségben Rieb is ! Szóval igen azok mind rosszat akartak és a Maiak az Ő kölykeik és utódaik !

     • yoda

      No az ilyen mint te tényleg jobb ha kinn marad. Látom te is úgy gondolod te eldöntöd el ki a Fradista. De jobban tennéd ha visszamennél a suliba és elvégeznéd az általánost, akkor talán, mondom TALÁN tudnál helyesen írni. Bár ahhoz kell egy kis ész is, úgyhogy inkább hagyjad. Szóval te úgyse jössz vissza hál’ Isten a Grupiba, így lesz időd bújj be egy kis szobába és ott jó alaposan gyűlölj mindenkit. Na csá, részemről befejeztem veled az eszmecserét.

     • gabesz

      Azért nem Fradi Fradi és nincs drukkolás bent mert az olyanok vannak bent mint Te akik mű Fradisták ! Ezen nem gondolkodtál még el ? Azért nincs igazi drukkolás mert nincs igazi drukker ?
      És igen szar szemét ember az aki Albert Flóriánt megalázta holta után, a családját kinos helyzetbe hozta és rákényszeritette őket a hatalmával hogy kussoljanak ! És még szarabb ember aki egy ilyen buzit támogat ! Nem véletlen Dózsás Kubatov anyja.
      És igen Én az Albertba akarok vissza menni nem a Grupiba, mert ha jár Puskásnak hogy megtarrtsa amit kapott az járna Albert Flóriánnak is ! Te hullamegalázót támogató !

     • gabesz

      Egy dolgot azért leszeretnék szögezni ! Kubatov nagybátyja, Orosz édes apja ,Szívós , Szívós Páncsics , Flóri bácsi , Szücs Lajos bá , és az akkori elnökség, lehet a pecsenyéjüket sütögette egy két ember, lehet rosszul bántak pénzekkel lehetőségekkel akkoriban, DE ŐK FRADISTÁK VOLTAK , OLYAN EMBEREK AKIK TETTEK A FRADIÉRT ÉS AKIKET TISZTELNI KELLETT A TELJESÍTMÉNYEIKÉRT ! Kubatovnak és a mai népligeti geciknek 80% nak köze nincs a Fradihoz soha nem tett érte semmit, és ma is csak élősködik a Fradin és hatalmi játszadozásra használja miközben Fradistákat tesz ki üldöz el veszi el a munkájukat, vagy száműzi őket Soroksárra ! Ez egy geci politikus és nem Fradista és csak az a Fradista maradhat meg aki hajlandó a seggét nyalni megalázkodni . Aki nem az mehet Soroksárra !
      Szóval régen igenis Fradizmus volt a Népligetben , és lehet voltak rossz játékosok mint Kriston ,,de Őnekik is szí Fradistának kellett lenni, akik ismert a Fradi himnuszt tisztelték a Fradi ikonjait, és drukkereit. A maiak nem tudnak a múltról semmit, sőt a Ferencváros német gecije folyamatosan lenézi a Fradi jelenét múltját . És a maiak nem tisztelik a drukkereket se de saját magukat se ! És ha be is megy a tábor nem kell fél év se hogy kitiltsa őket a hatalmi önkény vagy elmaradjanak maguktól újra ! Azért nem csak a tábor maradt el hanem kb 3 ezer olyan szkenneres és bérletes akik 2014-ben még hittek Kubatovban Dollban és a zsoldosokban és ma Ők is azt mondják ez nem FRADI !

     • csibészke

      Az alegjobb érv, ha nincs ellenérv, hogy elkezdesz a helyesírásával foglalkozni.
      Meg részedről befejezted.
      Akkor amikor te mondod.
      Azért persze pont ezzel az arroganciával vádolod a másikat.
      Kicsit álszent.

     • yoda

      Viszonylag normális hangnemben írtam ezzel a sötét csökevénnyel, az meg elkezd dózsás gecizni? Ezzel mit beszélgessek? Tartom magam ahhoz amit az elején írtam: itt a lehetőség hogy vége legyen a bojkottnak, be lehet végre jönni egy megegyezés mentén nagyobb arcvesztés nélkül, ezt ki kell használni és benn tenni szurkolással/pofázással bármivel hogy minél inkább minél hamarabb visszatérjen a FRADIZMUS. Viszont az ilyen szerencsétlenek mint ez nem is akarnak már bejönni, keseregnek, bűnösöket utálnak de nagyon, kurvaanyázzák azokat akik máshogy (normálisan?) gondolkodnak. Nem az érveim fogytak el, hanem egy olyan emberrel aki gecizik meg dózsásozik nem óhajtok társalogni. Ráadásul szöveget se bír értelmezni, valahonnan azt vette hogy én kutyatovot védem. Rühellem mint az összes fideszes talpnyalót.

 • sipsirica

  Épp ma jutott eszembe, hogy mi helyzet van az alkotmánybírósági üggyel. Február óta semmi nem történt? Esetleg csak én maradtam le?

  • greenarmy

   pont ez a helyzet
   az AB is irányítás alatt van…

  • syrius83

   decemberben lesz két éve…bevárják a politika/klub döntését? mert akkor már írhatnak rá akármit, mert nem lesz tétje, következménye.

 • greenarmy

  ezt már nem kellene sokáig húzni, vagy igy vagy úgy, de el kellene dönteni a kérdést, sokáig nem kellene bizonytalanságban tartani az embereket…
  Dunaújváros óta nem volt érdemi megmozdulás!

 • Scenkhyalfi

  Tőlem az állapodik meg és azzal, akivel csak akar, legközelebb Fradi meccsre majd csak akkor megyek, ha már nem lesz szkenner és kártya, továbbá kárpótlásként ingyenjeggyel lehet a meccseket látogatni. Magyarul soha.

  • Czirer Áron András

   Nagy fradista vagy barátom!

   • Scenkhyalfi

    Már a nagyapám is az volt, sőt klubtag is voltam, meg a B-középben (nem a kettes szektoros népségben) is fix helyem volt, mégsem megyek be többet valószínűleg. De ez az én döntésem, neked viszont semmi közöd hozzá.

 • Semmiházi2

  Most már fél lábon ki lehet bírni, hogy mi lesz a tárgyalások eredménye. Utána mindenki szépen eldönti:kint vagy bent. Ne most essetek egymásnak…

 • Zölder(d)ő

  Orbán és Kubatov bukására várni és ahhoz kötni a bejövetelt öngyilkosság.Még néhány év és teljesen lemorzsolódhat a tábor,elveszítheti fanatizmusának nagy részét.Tudom,hogy mik a sérelmek de reálisan kell nézni,hogy mi az elérhető a célok közül.Olyan érzésem van,hogy mindig lehet találni valakit/valamit ami miatt nem születik megegyezés.Az idő nem nekünk dolgozik,hiába írjak/mondják sokan.A tábor utánpótlása hogyan fejlődjön ki,ha nincs útmutató?

 • Soriandi66

  Hamarosan jönnek a választások, gyűjteni kell a szavazatokat, vagyis mindent meg kell tenni a szavazókért, tehát megnyílnak a kapuk a szurkolók előtt.