A Capo az egyik országos TV-nek nyilatkozott

A Debrecen meccs szünetében történtekkel kapcsolatban csak a hivatalos megnyilatkozásokat (Club és SzSzJN) adjuk közre, így a rengeteg cikk és vélemény között is követni tudjátok az eseményeket.
Ma a szervezett csoportok és az SzSzJN vezetőjének hosszabb exkluzív, majd szerdán adásba kerülő nyilatkozatából közölt részletet az RTL híradója.

 • gabesz

  Na ezt hogy ott megjelent annál a tv-nél nem nyeli le az Orbagisztáni politikai vezérkar. A megállapodás ennyi volt , ki lesz tiltva minden Fradi rendezvényről !
  Ez itt Orbagisztánia itt ilyent nem szabad !!

  • fogpaszta

   Te mennyi hülyeséget képes vagy összehordani…

   • DecensFilozófiadocens

    Ez a dolga, ezért fizetik. Ahol a cikk alapján a hozzászólásokban rossz fényben tűnhet fel Kubatov+slepp (vagy akár a fidesz), ott szét kell neki trollkodni az egész folyamot. Csak nézd vissza a “Bemutatták a felvételeket az incidensről” cikket, ott is odahányt vagy tizenöt hozzászólást nagyrészt hatalmas ökörségekkel.

    Az egésznek az a lényege, hogy értelmes eszmecsere, ami a klubvezetésnek vagy a pártnak hátrányos lehet, ne jöhessen létre. Meg senkinek se legyen kedve egyáltalán végigolvasni a hozzászólásokat. Nagy kár, hogy ez itt a kevés független oldalak egyike (amit nem vettek még meg kilóra és nem árasztottak el hazugságokkal a cikkekben), de az ilyen bértrollok miatt a hozzászólásoknál ez is szét van barmolva. Szerintem aki ilyen otromba módon gyártja a hozzászólásokat, az megérdemelné, hogy kitegyék.

    • gabesz

     Hi hi ha cáfolni nem tudod akkor romboljunk karaktert 😀
     aZON VITATKOZHATNÁNK KI A BÉRTOLNOK, KI AZ AKI ÉRDEKEKET KÉPVISEL ÉS VÉDI A HATALMAT AKI KÉPES FIZETNI BÉRTOLNOKOKAT 😀 De még szerencse hogy az emberek többsége nem hisz a kreált videoknak ! És annak hisz hogy akit agyon vertek az épp és egészséges és horzsolásai vannak sőt a saját lábán járkált a stadionban ! De Ti lincselésről meg eszméletlenre verésről beszéltek ! Ti csak azokat a képeket akarjátok látni amit a Secu kivág részleteket és a saját mosására használja ! De Ők engedték be ők engedték hogy kést csempésszen be, és Ők nem vigyáztak rá ! És hát igen a Secunak is csípheti a szemét a megállapodás ! És igen ez itt Orbagisztánia ahol ép úgy mint Kádáriában nincs hitele se bíróságnak se rendőrségnek se ügyészségnek, mert minden Orbán kezében van, mint annó minden Kádáréban ! Vuko nyilatkozott a Digiben a szkennerről, másnap kirúgták ! Lipcsei a Tábor mellé állt Soroksárra száműzték. Az nb3 as fiatalok kiálltak a tábor mellett a csapatot feloszlatták megszüntették ! Akik paroláztak a táborral ki lettek rakva ! Ez itt Orbagisztánia Kádária utóda !

    • fogpaszta

     Ha valóban igy van akkor ez egy igen szofisztikált módja a dolognak.

     De sztem nem ez van. Sztem ő szimplán egy beteg ember…☹️

 • Király Zsolt Vagyizs

  Az jó lesz ha előre szólnak,hogy ki jöhet meccsre és ki ne jöjjön,mert baja eshet….

  • S = k × log × W

   Ne essünk már túlzásokba, Bonyha kifejezetten az a figura volt, aki az elmúlt években fenyegetőzött (koroncói eset), mutogatott (Debrecen), provokált. Egyetlen embert kellett volna elkülöníteni, úgy meg, h. késekkel ment be, bandázsolva “szkenneresként” az oldalkapun eleve ott sem lehetett volna.

   • Király Zsolt Vagyizs

    Én elitélem az erőszak minden formáját,ha minden fenyegetőző,mutogató,provokáló embert “móresre”tanitanánk,akkor mindennapos lenne az erőszak.Gondolj csak a közlekedésre,autóvezetésre.

    • S = k × log × W

     Egyetértünk, de ez egy másik közeg és nem ugyanaz a szitu. Itt egyetlen jól ismert figura erőltette be magát a több ezer közé és már önmagában olyan módon, ahogy az meg sem engedhető. Egy könyvet sem úgy olvasunk el, hogy felütjük az utolsó pár oldalát és azt fogjuk a teljes történetként értelmezni. Ő szkennelt volt évek óta, mégsem a rendes forgókapun ment be, nyilván, hiszen bandázsban nehéz lehet szkennelni, bent meg már nem volt rajta, késekkel ment be, ez így nagyon nem kerek. Oké, nem kellett volna rámenni, de lássuk be, hogy röhej, ahogy a kés birtoklását utólag kimagyarázzák, hiszen késsel tilos bemenni már kapásból. Gondolom te sem így jársz meccsre.

     • jose luis torrente

      Egyetértek veled abban, hogy a fő momentum ebben az esetben a KÉS! Természetesen nem felmentve a tömeges betámadást, de!!! Senkinek nem tűnt fel a sajtótájékoztatón elhangzott mondat?
      ” Ami fontos, hogy nem a szürke ruhás, korábbi vezérszurkolót támadják első sorban.”
      Valószínűsítem, hogy Bonyha is úgy járt volna, mint a társa. Kapott volna egy “állast”, elfekszik és vége. De amikor egy feldühödött tömegre kést ránt elő, és még esetleg be is szól, hogy “gyertek g*cik!” , hát gondolom többeknek elszállt a maradék agya, dolgozott az adrenalin, és onnantól kezdve nem volt kontroll.
      Nem értem én se, hogy miért nem a meccs után hazafelé kapott, de akkor és ott 3,5 év gyűlölete, bosszúja jött elő. Sajnálatos, hogy ezzel kell foglalkoznunk a hangulat helyett! 🙁

     • S = k × log × W

      Nézd, én sem láttam a felvételeket és ahogy mosdatják a kés jelenlétét Bonyhástul, bandázsostul, sportsérüléssel meg miegymás, úgy akár szkeptikus is lehetek az ott elhangzottakkal kapcsolatban.
      De feltételezem, hogy minden igaz és nem csak Bonyhának szólt az egész, hanem a halhatatlanoknak kompletten. Csakhogy így ez már megmarad spekulációnak. Nem tudom, hogy nélküle is megtörténhetett volna, vagy sem.
      A lényeg az, hogy a betámadók ellen elindult az eljárás, míg azzal szemben, aki késekkel ment meccsre tudomásom szerint nem.
      Én sem értem, hogy miért nem eddig találták meg ezzel. Volt rá idő. Nem védem a sztorit, csak az a hiba, hogy itt megint egy irányba lett tolva az egész.

     • Király Zsolt Vagyizs

      Nyiván nem,de régen nunchakut hordtam önvédelmi célzattal,mert olyan helyen dolgoztam éjjel.

     • S = k × log × W

      Értem, de a stadionba azzal sem mehetsz be. Minimum a házszabályzat kapásból tiltja, hiszen fegyvernek minősül.

     • Király Zsolt Vagyizs

      Igen.

   • Király Zsolt Vagyizs

    Igen a beengedés az oldalkapun sok kérdést felvet…

  • gabesz

   Milyen baja esett ? 40-50 ember rugdalta halálra közben Ő az aki két lábon sétált haza ? Egy lincselés horzsolásos sérülésekkel ?
   Annyi itt a hazugság csúsztatás ! Egyszer már valaki vizsgálja ki hogy ez a szkenner cég kink a cége és ki üzemelteti, mennyi pénz van benne, kik a társ vállalkozók , esetleg mennyi állami támogatást kapott ez a cég ? Kiknek és mennyiért lehet érdeke hogy fúrják a megállapodást, kiknek jött jól hogy ez a Bonyha kést vitt provokált és lincselésről beszéljenek verés helyett ?
   Több képen is látni hogy verés után áll a saját lábán, a hírek szerint nincs kórházban ? Kérdem Én , hogy ha 40-50 ember rugdal valakit eszméletlenre az nem kerül kórházba ? Az feltud állni a két lábára már a stadionban ?

   • Király Zsolt Vagyizs

    Abban egyetértek,hogy jó lenne tisztán látni.

    • gabesz

     Sose fogunk Tisztán látni. Egy biztos hogy a FIDESZ alelnöke Kubatov nem azért lett mert micsoda jó készségű politikus, hisz sose politizál. Hanem azért lett mert televolt sittes haverral akikhez aztán társultak bukott rendőrök. És innentől fogva a Fradinál se fogunk tisztán látni, mert Kubatov fél a beosztottaitól valószínűleg és nem mer ellenük vizsgálódni felelősséget megállapítani, mert fél hogy kitálalnak és akkor a politikai karrierjének is vége. És ezért kell félnie ilyen Bonyhától is akit nagyon úgy néz ki olyanok védenek olyanokkal tart kapcsolatokat akik Kubatov beosztottai sőt 1-2 bizalmasa is talán de kérdés Nyiri meddig fúrja Kubit és rángatja dróton. Sajnos a Fradi nagyon rossz kezekbe van pl egy dózsás mint Nyiri hogy és miét kapott tejhatalmat a Fradiban ? Az SZSZJN érdeke nem volt ez a balhé az SZSZJN nem érdekelt Bonyha leszámolásával. Az SZSZJN üzleti érdeke is a béke és a meccsre járás . A Fradi vezetőségében viszont voltak akik nem jó szemmel nézték a megállapodást, akik például a C-középet is megfenyegették még a nyáron hogy miattuk akkor most vége ! Ugye Nyíri úr , ha olvassa akkor csak bólogathat hogy tett ilyent ? Ki az akinek vannak eszközei hogy esetleg drukkereket pénzeljenek, akiknek van eszköze a secu befolyásolására hogy becsukják a szeműket és jó messze legyenek az előre is tudható kiemelt kockázati helyektől elemektől ? Nem az SzSzJN és nem a GM ! eZ ILYEN LOGIKUS ! kiknek vannak rendőri főügyészi kapcsolatai ?
     Nem tudom kiverni a fejemből hogy Simon gyilkosai is megúszták nagyon enyhén, és az Ő főnökük is az volt aki most a Secu főnöke !

     • Király Zsolt Vagyizs

      Szomorú dolgok vannak szeretett klubbunknál sajnos.

     • greenperegrine

      Az a helyzet, hogy mindenki találgat. Nagy a sz@rkeverés. Utálom kubikost, mint a sz@rt, de nem vagyok én se biztos benne, hogy ő miatta nem tett semmit a szeku. Valakitol véleményem szerint utasitást kaphattak hogy ne cselekedjenek hiába szolt nekik a Capo hogy baj lesz. Akik régebben szkenneltek és bent voltak a bojkott alatt is biztos megtudják mondani milyen gyorsan lépett oda a szeku ha gond volt régebben vagy amikor a kisrácok kirakták azt a molinot, hogy: “Kérjuk vissza az igazi Fradit”. Undoritó az egész én nem is tudom hogy tud az ember igy teljes szivvel szurkolni, amikor ilyen alakok vannak vezető pozicioban és adnak utasitást.

   • Magyar Levente
    • gabesz

     Így néz ki egy félholtra vert meglincselt ? Vagy így néz ki aki késsel fenyegetett szurkált és meg verték ?e
     És nekem mindegy milyen videót mutatnak de akit ötvenen rugdalnak , az bizony nem ússza meg kórház nélkül

  • gabesz

   Az aki már más meccseken is terrorizált vagy mentek neki másoknak az nem mehetett volna be. Őt már rég el kellett volna tiltani , csak hát akkor ki akadályozza meg hogy a kapu mögött ne Kubatov takarodjazzanak ? Ez volt a baj a secunál ezért engedték be provokálni, hogy a megeggyezés semmis legyen és megint ők szervezzenek tábort

 • gabesz

  Amíg Ti így vélekedtek addig Én mindig tudni fogom hogy már megint jól átláttam a dolgokat ! És az hogy ennyire kiborulnak rajtam az Orbagisztáni seggnyalók az külön elismerés !

 • DecensFilozófiadocens

  “tényleg rendelésre épp az ellenkező hatást éred el…” – pont ez az egyik cél.
  A másik pedig a hozzászólások teljes széttrollkodása, hogy senkinek se legyen kedve végigolvasni ezeket (az értelmeseket se).
  A harmadik pedig, hogy aki értelmesen leírná az észérveket/tényeket, amelyek gabesznál részben össze vannak mosva hatalmas ökörségekkel, az is inkább hallgasson.

 • gabesz

  Normális helyen a biztonságért felelős secu vezető, már nem lenne vezető !