21. 22. 23.

Ennyi évesek azok a fiúk, akiket beazonosítottak:

“Újabb 3 főt, egy 21, egy 22 és egy 23 éves fiatalembert sikerült beazonosítani a november 4-i, FTC-DVSC labdarúgó bajnoki mérkőzés rendbontói közül. Ezzel már 14-re emelkedett a beazonosítottak száma. Az FTC minden esetben felfüggesztette a szurkolók kártyáját. A klub továbbra is mindenben együttműködik a rendőrséggel és segíti a hatóságok munkáját.”

Írta az FTC sajtóosztálya a Csakfocin.

 • eee1899

  És a hibázó security vezető mikor lesz kirúgva?

  • Magyar Levente

   “Hibázó”. Milyen diplomatikus.

 • Zöldfülű

  21, 22, 23…
  Reszketnek már az oláhok a határon..! 🙂

 • csibészke

  Szegény gyerekek.
  Ezt a korosztályt a legkönnyebb megvezetni.
  Bonyha súlytalan lett, üzleti leszámoláson kívül megalázni nem volt értelme.
  A felbújtók meg most dobálják fel a beáldozhatókat.
  Továbbra is mélyen úndorítónak tartom ezt a viselkedést és a bűncselekmény relativizálását is.

  • Dei canibus

   Ahogy hallom a secu emberei adják ki a neveket.

   Mondjuk jogos. Ők a felbújtók.

 • Aro
 • Buják

  Fontos, hogy hány évesek a résztvevők?
  Szerintem nagyon nem.
  Kortól, családi állapottól függetlenül vállalni kellene a felelősséget.

  • gabesz

   De annak is kellene aki fegyvert vitt meccsre ? De a secunak és a vezetőknek akik sorozatosan szarúl végzi a dolgukat ? Én értem a felelősség vállalást egyet is értenék vele , de mindenkire vonatkozzon ! Arra is aki késsel ment be arra is aki beengedte ! Azokra a secusokra is akik kellett hogy lássák hogy balhé van hisz nem egy képen látni a háttérben de valamiért nem siettek közbe lépni !

 • gabesz

  A SECU felelősségét mikor vizsgálja az elnök úr ! Fél tőlük ? Zsarolható tán a parlamenti képviselő ?Hogy lehet hogy valaki beköti a kezét azt mondja nem tud szkennelni, és talán a kötés alatt kést visz be ? Bárki bemehet kamukötéssel ?
  Ezrek nem mehetnek szkenner nélkül mérkőzésekre, mert az MLSZ bezárta a szektorokat a Secu hiányosságai miatt !!!! A MI kárunkért mikor felelnek már végre ? A Secu rossz munkája miatt Fiume után Stadion bezárás volt ! Miközben Kubatov vénalenyomatokat vesz polgároktól, mikor vizsgálja ki a több százezres fizetést kapó munka társait ? Vagy fél ? Talán zsarolni tudják a parlamenti képviselőt és az FTC elnökét ?