20 ezer

Svájci frankban. Ennyi a büntetés amiért a portugál meccsen homofób kántálás volt.

A FIFA az UEFA-hoz hasonlóan lelkesen büntet különböző okok miatt, az elvetemültek ITT tudnak csemegézni.

Néhány példa, amiért bünti jár: piro, vallási szertartás a meccs előtt, a kezdő sípszó csúszása, széktörés, menekülés útvonal blokkolása, drónozás, pályára hatolás..

 • Dolse

  legkozelebb Erdő Péter végezze el a kezdőrúgást és mondjon egy Miatyánkot (feröer ellen szükség lehet rá), ha már fizetni kell csináljuk stílusosan

 • syrius83

  nekem múltkor kiloccsant az (alkoholmentes) söröm a lépcsőre. mennyit kaphattok érte? és ha eltiltanak, attól még a facebook-on “tag”-elhettem “C”-ét? Előre is köszönöm a Szerkesztő Bácsi válaszát.

  • Zarathustra

   Nem biztos, hogy értem a kérdést, bár se szerkesztő, se bácsi nem vagyok.

  • Sztaking

   Te azért vedd a fáradtságot ,hogy értelmesen beszélsz …

   • syrius83

    oké, oké. túl elvont voltam. fordítom: uefa meccsen rossz időben fütyülsz, szidod az uefát, mlsz-t, az ellenfél játékosát (nem rasszista módon), hátat fordítasz egy himnusznak, vagy történelmi zászlót viszel be, trágárkodsz, eldobsz valamit a pálya irányába (ne tedd! de még ha a játéktérre az be se megy, vagy az egy nyúlszarnyi pénztárszalag a koreóból) repül a bünti. A szövetségnek, neked.Esetleg eltiltanak! Pisszensz. Bünti! Lépcsőn nem állhatsz, onnan elvezet a biztonsági őr. Azaz ott tartunk, hogy ha kiloccsan a piszok drága mentes söröd, már tízen ugranak rád, hogy rongálsz, dobálsz hogy deviáns. És persze ezt a büntit az UEFA a szövetségek között sem egyenlően méri. Szóval ne utalj C másságára, és viseld el a média/közösségi oldalak által felállított torz, felnagyított, üres Bálvány (CR7) műmájerkodását…sőt amennyiben nem állsz be ebbe, akkor Te vagy a Más! Szóval gyerekek, ne b*zizzatok, “tag”-eljetek, “like”-oljatok … oszt a stadionban mindenkinek kuss!

    • Sztaking

     OK,nem elvont voltál,értelek …járok inkább lóversenyre 🙂 oszt baxák meg a büntijeiket …Blatternek volt egy értelmes mondata,nem a labdarugóstadikban kéne megoldani a társadalmak összes problémáját..nem baj majd a Muszlimizáció megoldja majd ezt az átmeneti problémát Nyugaton.

 • Sztaking

  Jó ez Nekünk indifferens,természetesen a haldokló EU-ban rosszul szerepelnénk pc-ben,de hát nem megérné ? reálmargit levette a keresztet a címeréről …kell ez nekünk? vissza a közép európai kupát !!!!!

 • Sztaking

  Nyugattal ne foglalkozzunk egy kis szösszenet :A CBS hírtelevízió egyik jogásza, a 41 éves Hayley Geftman-Gold a következőt írta Facebookon: “Nem érzek együtt velük, mert a country zene rajongói általában republikánus fegyverbuzik.” a mostani eseményekről… ez már más világ.

 • Scenkhyalfi

  A germánok csak 32 ezer svájci frankot fizettek a csehországi siegheil-ért (zárt kapu óne), minket meg 20 ezerre vágtak meg az egyébként minősített idiotizmust mutató ronaldohomosexual-ért. Bizonyára arányos a büntetés (legalább is az érdekérvényesítési képességgel).

  • Sztaking

   Azért is miért kellett fizetni…. ? Zárt kaput mindenhol..a Színházakban is.Most toleránsak vagyunk vagy mi a lófax? 🙂

   • Scenkhyalfi

    De legalább 3 meccsre zárt kapu, meccsenként.

    • Sztaking

     ez az 🙂 akár duplázzuk meg a zárt kaput 🙂

 • Szóri-Fröccsöt és megegyezést!

  Nem mi, hanem az UEFA a homofób, mert náluk negatív ezek szerint e homosexual kifejezés. Mi csak bátorítottuk, hogy vállalja fel CR a nemi identitását.

  • Sztaking

   Nekem nincs vele problémám,meg szerintem heteró…tagadhatatlanul,Puskás és a Császár után a legjobb harmadik Focista a világon..ez pedig méltányolandó .Mondjuk igazad van mert az UEFA hátrányosan diszkriminálta a homoszexuálisokat az ítélete alapján,már ezért be lehetne perelni Őket.